Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Redovisningskonsult i Stockholm jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Redovisningskonsult i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Senior Redovisningskonsult i Stockholm

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsuppgifter

• Rapportering
• Bokslut
• Koncernredovisning
• Moms
• Skatt
• Kassaflödesanalyser

I rollen som senior redovisningskonsult får du arbeta brett och i tätt samarbete med byråns kunder med ovan arbetsuppgifter. Vår kund är en byrå som växer och där det händer mycket så möjlighet till både utveckling och bredd i arbetsuppgifter ges. Till stöd i ditt arbete ingår du i ett team på de större uppdragen och du får en mer junior kollega för avlastning i det löpande. Rollen är både självständig och omväxlande då du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs på kontoret eller förlagt hos kund. Då vi söker dig som är senior som redovisningskonsult får du även coacha mer juniora kollegor i uppdragen och möjligheter till att ta på dig mer ansvar finns om du vill.

Vem är du?

Du behöver ha arbetat några år som redovisningskonsult med kvalificerat redovisningsarbete. Du besitter kunskaper inom K3 och koncernredovisning. Vidare kan du moms och beskattning. Du behöver inte vara auktoriserad då företaget erbjuder möjlighet till auktorisation och annan vidareutbildning då de är ett företag som vill att sina medarbetare ska ges möjligheter till kompetensutveckling.
Vi söker en öppen och trevlig person och för att du ska trivas i rollen behöver du även vara social och trivas i möten med kunder.
Du behöver vara flytande i det svenska språket och känna dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Vi erbjuder

Du erbjuds en utvecklande roll på en trevlig redovisningsbyrå som under kort tid fördubblat sin storlek i Sverige och tillhör en koncern med över 100 medarbetare samt finns verksamma på sju orter. Byrån har sunda värderingar och hjälpsamma kollegor. Alla stöttar varandra i arbetet och har en stark sammanhållning. Du kommer ges stor möjlighet att påverka din roll! Tjänsten är på heltid på kontoret i City på Kungsgatan. Företaget har även kontor i Sollentuna, Södertälje och Visby så möjlighet finns att utgå därifrån det passar dig bäst.

I denna rekrytering samarbetar rekryterande kund med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linnea Järverup på telefon: 0760–026935 eller via mejl: [ Email address blocked ] . Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida [ Link removed ] .

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.
Sökord: Contract Manager, Contract Management, Contract Administrator, Contract Management System, Kontraktsansvarig, Kontraktshantering, Avtalsansvarig, Avtalshantering, Kontrakt, Avtal.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3AF6E60B6303466FB5B44F1F2E7AFB7B