Jobbet Senior Redovisningsekonom till Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Redovisningsekonom till Västerås publicerad av Hays Specialistrekrytering

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Som ekonomikonsult på Hays kan du arbeta inom olika branscher, såväl lokalt som globlalt. Nyfiken? Läs mer!

I din nya roll som redovisningsekonom kommer du att delta i månadsrapportering och bidra till att förbättrra och effektivisera rutiner på avdelningen. Vi på Hays väderar ditt sinne för ordning och struktur i kombination med ditt lösningsfokus. Är du vår nästa redovisningsekonom? Sök tjänsten idag!

Din nya tjänst
I din nya roll som redovisningsekonom kommer du att sköta momsredovisning och skattedeklarationer, anläggningsredovisning, leasing samt andra arbetsuppgifter relaterade till redovisning. Du kommer att delta i månadsrapportering och bidra till att förbättrra och effektivisera rutiner på avdelningen. Du arbetar tätt med dina kollegor och ni stöttar varandra för att leverera i tid och med kvalité. Till den här tjänsten blir du anställd av Hays och arbetar som uthyrd konsult inom ekonomi hos vår kund.

Vad du behöver för att lyckas
För att lyckas i rollen som redovisningsekonom ser vi att:

  • Du har god erfarenhet från redovisning av EU-moms och utländska momsregistreringar
  • Du har minst 5 års erfarenhet av liknande roll, och gärna från globala koncerner
  • Du kan självständigt sätta ihop ett bokslut, allt ifrån löpande bokföring till bokslut och deklaration
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift


Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från SAP ERP och rapporteringsverktyget SAP BPC.

Vi tror också att du som söker har god kommunikativ förmåga, siffersinne och ett lösningsfokus. Som redovisningsekonom präglas du av struktur, driv och ödmjukhet. Vi tror också att du är en självständig person som kan ta beslut, egna initiativ och trivs med stort ansvar. Vi tror även att du som söker är en kommunikativ person som trivs med kundkontakt och att ge god service faller dig naturligt. Vidare gillar du att arbeta efter deadlines och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar.

Vad du får i gengäld
Att arbeta som ekonomikonsult är ett spännande och utvecklande yrke! Som konsult på Hays får du chansen att knyta värdefulla kontakter, testa och lära dig olika branscher och framför allt chansen att prova på nya arbetsuppgifter inom ekonomi. Våra uppdrag varierar då våra kunder verkar inom ett flertal branscher, både lokalt och globlat. Som konsult på Hays har du en kontinuerlig dialog med din konsultchef och träffas regelbundet för uppföljning och aktiviteter för att ge dig stöttning under uppdraget och din fortsatta karriär. En nära relation är av största vikt för oss för att säkerställa att du trivs och mår bra i rollen som konsult hos oss.

Om Hays
Hays Specialist Recruitment är ledande inom specialistrekrytering och bemanning. Vi är experter på att rekrytera kvalificerade, professionella och kvalificerade människor över hela världen. Hays har över 10 000 anställda på 240 kontor i 33 länder i Europa, Australien, Asien, Nord- och Sydamerika. Genom god förståelse för våra kunder och kandidater, lokalt såväl som globalt, erbjuder vi expertis inom ett brett spektra av branscher och sektorer. Sedan starten i Sverige 2003 arbetar vi inom expertområdena: Ekonomi & F inans, IT, Life Sciences, Teknik & Ingenjörer. Vad du behöver göra nu

Vad du behöver göra nu
Vänligen ladda upp ditt uppdaterade CV och personliga brev i vår databas m.hays.se/speculativeCV/ (i samma dokument). För specifika frågor om rollen kontakta rekryteringsansvarig Andrea Eugenio Silvano, andrea.esilvano@hays.com. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Referens

898996

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till