Jobbet Senior Recruitment Consultant till Jurek HR (tidigare ID Entity) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Recruitment Consultant till Jurek HR (tidigare ID Entity) publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus, fart och fläkt, omtanke om kollegor, kandidater och konsulter, humor och skratt? Då kan detta vara en "Perfect Match" och ett perfekt tillfälle att landa in i Jureks HR-specialistteam.


Jurek är en dynamisk arbetsplats med många utmaningar och stora möjligheter till personlig utveckling i din roll och i företaget. Vi ger dig möjlighet att arbeta med professionella kollegor i ett växande bolag med idag inte mindre än fem gaseller, fler än 100 medarbetare och dryga 300 konsulter.


Vi söker nu dig som får en kick av....

• Att få till en Perfect Match mellan kandidat och kund
• Sätta dig in i olika bolag och företagskulturer
• Att hitta "rätt" kandidat inte bara kompetensmässigt utan även personlighetsmässigt
• Att nätverka med kandidater och av att skapa en "nära" kontakt i det fortsatta byggandet av Sveriges starkaste HR-nätverk

Som Senior Recruitment Consultant inom Jurek HR kommer du att genomföra kund- och kravprofilsmöten tillsammans med säljansvarig varefter ditt ansvar blir att tillsätta våra rekryteringsuppdrag inom HR. Roller vi ofta rekryterar till är HR Business Partners, HR Managers, HR Directors, HR Specialister och HR Generalister. Under uppdragets gång är du ett kompetent bollplank till kund och kandidat. Du har ett tydligt fokus på att utveckla och fortsätta bygga vårt fantastiska nätverk av HR-kandidater tillsammans med dina kollegor (rekryteringskonsulter, researchers och konsultchefer) inom Jurek HR.

Du genomför kund- och kravprofilsmöten tillsammans med säljansvarig och du ansvarar för att tillsätta våra uppdrag. I samarbete med kollegorna (varav några kommer från ID Entity som sommaren 2018 förvärvades av Jurek) är du också med och driver olika aktiviteter som till exempel:
• vår HR-hubb
• mingelkvällar och kunskapsträffar
• kandidatutskick/kampanjer


Det som kännetecknar dig är din sociala förmåga, intresse av att möta alla typer av människor på olika nivåer och att skapa förtroende. Du är lyhörd, effektiv, målfokuserad och kvalitetsmedveten samt har en god prioriteringsförmåga med vana att arbeta i många parallella projekt.


Vi tror att du är akademiker i botten och har mångårig erfarenhet som rekryterare eller konsultchef. Du har kanske även arbetat inom HR eller har ett stort intresse för HR-frågor. Då vi arbetar digitalt i våra processer är det viktigt att du har lätt för olika system och är van att skriva/göra noteringar vid intervjuer direkt i datorn. Hos oss är det också viktigt att man är bekväm i att uttrycka sig väl både på engelska och svenska.


Då vi vill önska vår nya kollega välkommen så snart som möjligt arbetar vi med löpande urval i denna rekrytering. För mer information hör av dig till Cecilia Hasslev Billing, Senior Recruitment Consultant cecilia.hasslev.billing@jurek.se 0733-414198 eller Ylva Ottosson, Business Manager/ Senior Recruitment Consultant ylva.ottosson@jurek.se 0733-914108.


Referens

71219A5BF6BF43C4A349DE9F49A9C01C

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till