Jobbet Senior Recruitment Consultant / Interim-Consultant Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Recruitment Consultant / Interim-Consultant Manager publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Recruitment Consultant / Interim-Consultant Manager får du möjlighet att ta ett brett ansvar hos AW Executive Search. Du kommer att arbeta med både Executive Search uppdrag och Interim Management. Du kommer även att vara med att utveckla våra processer och tjänster.


Om tjänsten
Vi letar efter en Senior Recruitment Consultant / Interim Consultant Manager som har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa fantastiska resultat och relationer med kunder, kandidater, konsulter och kollegor

Arbetsuppgifter
Kundrelationer: Agera som partner till dina kunder och utveckla ett gott samarbete samt självständigt arbeta med merförsäljning.

Executive Search: Övergripande ansvar för rekryteringsprocesserna för dina kunder; från kravprofil, annons, search, urval, intervjuer, presentation av kandidater för kunden fram till uppföljning av tillsättningar.

Interim Management: Ansvar för att vårda och utveckla relationer med våra interimskonsulter genom kontinuerlig dialog, möten och nätverkande.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Har relevant utbildning; till exempel en utbildning i HR med intresse för affärer eller utbildning i ekonomi med intresse av att arbeta med människor

Har minst 5 års erfarenhet av Executive Search och/eller Interim Management

Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, både skriftliga och muntliga.

Vi ser att du sätter stort fokus på att uppnå resultat och således motiveras av utmaningar och högt satta mål. Du är engagerad i ditt arbete och håller fokus på resultatet även när du står inför utmaningar. Du är lyhörd för kunder, kollegor och konsulter samt har ett tydligt affärsfokus i dina dagliga prioriteringar.

Information om företaget
AW Executive Search är specialister på rekrytering av chefer och Interim Management. Vi är en del av AW Family tillsammans med företag som, Academic Work, AW X, AW Academy, AW Instajobs, Digitalent och Happo.

Läs mer om AW Executive Search på www.awexecutivesearch.se

Läs mer om AW Family på www.aw.com

Vi har höga ambitioner för tillväxt, här får du möjlighet att växa tillsammans med oss!

Referens

15034680-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till