Jobbet Senior rådgivare inom ekonomi till Ludvig & Co har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior rådgivare inom ekonomi till Ludvig & Co publicerad av Bravura

Full-Time
Jönköping

Arbetsbeskrivning

Arbetar du som senior rådgivare i dagsläget och lockas utav möjligheten att vara med på en tillväxtresa där du kan göra skillnad? Vi erbjuder dig en utvecklande, utmanande och framförallt en rolig tjänst där du får möjligheten att leverera ett ökat kundvärde med dina kunskaper inom rådgivning.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ludvig & Co.

Om företaget

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1300 medarbetare på 130 orter och över 75 000 kunder. Företaget erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för småföretagare. Ludvig & Co kontor ligger i centrala Jönköping där det totalt arbetar 30 personer. Företaget är framåtsträvande och vill nu förstärka teamet med en erfaren rådgivare inom ekonomi som kommer att vara en bidragande faktor till företagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en del av ett härligt team beståendes av olika spetskompetenser. Ludvig & Co är en arbetsgivare som värdesätter personlig utveckling, gemenskap och en hållbar livsstil. Som anställd ska du känna att du ges mycket ansvar samtidigt som du själv kan styra din tid och vardag. Du erbjuds en tydlig kunskapsmässig utvecklingskurva i en dynamisk och platt organisation där du snabbt får anta stort ansvar - samtidigt som du har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du med en bred kundbas med fokus att utveckla och skapa framgångsrika företagare. Arbetet innefattar löpande rådgivning, upprättande av bokslut, deklaration och årsredovisning där du blir uppdragsansvarig. Här får du möjligheten att leverera ett ökat kundvärde med dina kunskaper inom rådgivning. En viktig del i rollen blir även att arbeta proaktivt samt med merförsäljning för att utveckla verksamheten. Detta gör du genom att ha en nära dialog med kunderna samt med dina kollegor. Då du är senior rådgivare förväntas du att söka upp och förmedla uppdrag för att belägga din egen tid och för att effektivisera arbetsfördelningen på kontoret. I rollen ges du även möjlighet att utforma rollen beroende på dina intressen och styrkor inom området.

Formella krav

• Några års arbetslivserfarenhet från branschen i rollen som redovisningskonsult/rådgivare • God systemvana • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska Vi söker dig som är självgående och som vill vara med och driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor. Du är en lagspelare med en naturlig fallenhet för att skapa relationer till andra människor. Då du arbetar med varierande kunduppdrag är det viktigt att du har förmågan att hålla och skapa struktur i ditt arbete. Vidare har du en analytisk förmåga och lätt för att ändra synsätt och förhållningssätt i arbetet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Jönköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Senior rådgivare inom ekonomi till Ludvig & Co Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Senior rådgivare inom ekonomi till Ludvig & Co eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: senior rådgivare, rådgivare, ekonomi, ekonomisk rådgivare, ekonom, redovisningskonsult, konsult, bokslut, deklaration, årsredovisning, företagare, småföretagare, utveckling, kund, digitalisering, heltid, rekrytering, Jönköping, Ludvig & Co

Referens

2873301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till