Jobbet Senior projektledare till MTR Tech i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior projektledare till MTR Tech i Stockholm publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du leda projekt inom fordonsteknik? MTR Tech växer och en senior projektledare till Pendeltågen och Tunnelbanan i Stockholm!

MTR Tech är underhållsbolaget som bland annat sköter fordonstekniskt underhåll för pendeltågen och tunnelbanan i Stockholm och här får du möjligheten att vara med på den fortsatta utvecklingen som senior projektledare! Här får du leda ditt projektteam och arbeta med teknik som dagligen transporterar miljontals människor. MTR Tech söker dig som vill vara med och leda pågående och framtida tekniska projekt inom Stockholms Tunnelbana och Pendeltåg!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

MTR Tech drivs av värderingarna: ömsesidig respekt, ständig utveckling, utmärkt service och mätbara resultat. I din roll som projektledare kommer detta att genomsyra din vardag och prägla ditt arbete. I dagsläget är MTR Nordic ett av världens ledande tågbolag och i din roll som projektledare hos MTR Tech kommer du vara en central del av den fortsatta utvecklingen och bevarandet av den positionen. Du gör dagligen skillnad, för dina medresenärers vardag och för samhället i stort, genom att utmana, hitta nya lösningar och driva verksamheten framåt. Vi erbjuder dig en central roll i MTR Techs fortsatta utvecklingsresa.


Som anställd hos MTR Tech erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda gym på samtliga depåer samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som projektledare på MTR Tech arbetar du i en central roll för MTR Techs expansion och du kommer driva tekniktunga fordonsprojekt inom bland annat förvaltning och underhåll. Här kommer du ha ett helhetsansvar för tidplan, leverans, riskhantering och ekonomiska resultat. Just nu finns det flera spännande projekt som väntar på dig!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Självständigt ansvara för projektgenomförande enligt MTR:s projektmodell, med helhetsansvar för att projekten drivs framåt
  • Samordna och styra projektets resurser på ett effektivt sätt
  • Leveransansvar gällande avtalad tid, kostnad och kvalitet
  • Ansvara för projektplan samt rapportering och kommunikation såväl internt som externt

Dessutom kommer du vara med och löpande utveckla organisationen, rutiner och metodiken för MTR Techs projektverksamhet tillsammans med dina kollegor.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som projektledare utgår du från Hammarby- eller Älvsjödepån och kommer samarbeta med förvaltare, specialister och andra projektledare. I din roll kommer du även att ha regelbunden kund- och leverantörskontakt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen har du högskoleexamen inom relevant område samt erfarenhet av teknisk projektledning, gärna inom järnväg. Då projekten innebär kommunikation på svenska och engelska måste du ha goda kunskaper i båda språken, i såväl tal som skrift.


Som person är du kommunikativ och har ett stort intresse för teknik där du håller dig uppdaterad om den senaste utvecklingen. Du har ett strukturerat arbetssätt, är trygg med att ta initiativ och planerar ditt arbete utifrån uppsatta mål. Då rollen innebär många kontaktytor tror vi även att du har erfarenhet av att bygga och behålla hållbara relationer, både internt och externt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

D3E08D0C2FD2474D859D547E777470C4

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till