Jobbet Senior Projektledare till Linxon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Projektledare till Linxon publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Kontoret i Sverige ansvarar för att hantera projektutförande, affärsutveckling och försäljning i de nordiska länderna, såväl som för svenskfinansierade projekt utomlands, för närvarande i Irak men också med expansionsplaner till andra länder. Några av våra kunder är Svenska Kraftnät och E.ON.

Jobbet Som Senior Projektledare har du det kommersiella-, tekniska-, budget- och resultatansvaret för dina projekt. Du leder dina projekt från det tidiga stadiet till överlämning av färdig anläggning mot kund. Det dagliga arbetet handlar kort och gott om att leda och styra projektgruppen inom projektets olika faser.

Din profil Du har flera års erfarenhet av att leda större leveransprojekt inom ex anläggning, infrastruktur eller liknande. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person gillar du nya utmaningar, och ser en utmaning av att vara med och forma ett delvis nytt företag/team. 

Placeringsort är Västerås.

Linxon är ett joint venture-företag som SNC-Lavalin och ABB har inrättat för nyckelfärdiga elektriska växelströmsstationsprojekt och kombinerar SNC-Lavalins expertis inom projektledning och ABB: s djupa tekniska kunskaper. Vår vision är att leverera det bästa marknadserbjudandet för nyckelfärdiga transformatorstationer genom kraftteknik och kompetensnivå i världsklass. Se Video här…

Låter detta intressant för dig?  

I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm AB. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se snarast. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm2099

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till