Jobbet Senior Projektledare till Båge Bygg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior Projektledare till Båge Bygg! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du att arbeta med problemlösning, har ett strukturerat arbetssätt samt är en van arbetsledare? Har du gedigen erfarenhet och kunskap inom byggbranschen? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Information om uppdraget:

Båge Bygg är ett byggföretag som utför allt från större nyproduktioner och ombyggnationer till totalrenoveringar och större takprojekt. Företaget arbetar mestadels med stora byggnadsprojekt för kommersiella och kommunala fastighetsägare, samt bostadsrättsföreningar.
Båge Bygg genomför de flesta av sina projekt på totalentreprenad och våra kunder ska känna sig trygga med att vi tar hand alla delar i processen.

Sedan starten 1997 har Båge Bygg vuxit från att vara ett mindre byggföretag till att bli etablerat på en nivå runt 150 - 200 miljoner. Företaget har 20 anställda projektledare, arbetsledare och hantverkare, samt ett brett nätverk av professionella och engagerade underentreprenörer. Båge Bygg har idag byggprojekt som normalt omsätter cirka 30 miljoner och uppåt.

Nu söker vi en Senior Projektledare för Båge Byggs räkning. I rollen som Senior Projektledare kommer ditt primära ansvar- och arbetsområde vara att bära huvudansvaret för bolagets alla ny- och ombyggnadsprojekt från start till mål. Du ansvarar för att leda, engagera samt utveckla övriga projektledare. Du kommer att aktivt arbeta med förändrings och strategiarbete. Som Senior Projektledare har du ansvaret för resultatet, utförande och budgeten i bolagets alla projekt.
Att utveckla och bevara kundrelationer är en viktig faktor då du besitter många viktiga kontaktytor såväl internt som externt. Du ingår i sälj- och projektgruppen samt är med och driver innovation samt möjligheter för framtida produktioner. I rollen rapporterar du direkt till VD. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Dela och ansvara för projektledning och koordinering på samtliga projekt
- Leda och inspirera övriga projektledare
- Entreprenadjuridik i praktiken
- Projektekonomi med mål och uppföljning
- Medverkan och föredragande vid start- och byggmöten
- Projektering och tidsplanering
- Ta fram underlag för risk- och möjlighetsvärderingar
- Medverkan vid slutgenomgångar, platsbesök samt under förhandling

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Båge Bygg med kontor på Kungsholmen. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid med viss flexibilitet. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Elin.radgren@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att klara av rollen som Senior Projektledare hos vår kund har du relevant akademiskutbildning. Du har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och även varit några år i produktion.
Vi ser att du har god ledarskapsförmåga och vill gå in i roll där du är benägen att inspirera och utveckla. Du är beredd att arbeta efter bolagets affärsidé, vision och strategi. Du förväntas att vara engagerad och verka för bolagets bästa, delta och medverka aktivt på gemensamma möten och driva utvecklingen i positiv anda. I rollen skall du trivas med problemlösning samt ha ett strukturerat arbetssätt. Vidare innehar du gedigen kunskap inom byggbranschen samt är en van arbetsledare.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45586

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till