Jobbet Senior Projektledare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior Projektledare publicerad av Axis Communications

Heltid
Sweden - Lund
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2214

VAD ÄR AXIS?
Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Just nu söker vi en Senior Projektledare till vårt molnteam här i Lund.

ARBETSBESKRIVNING
Vi söker en senior ledare som är van att driva förändring, som har erfarenhet av kundnära projekt och som har historia sedan tidigare av att nå resultat.

Är du en kommunikativ, engagerad och passionerad projektledare som är van vid agil mjukvaruutveckling? Då har du hittat rätt! Vi letar nu efter en duktig ledare som älskar att jobba med människor för att få ut det bästa av dem. I rollen behöver du kunna prata med utvecklare och förstå leveransen, men samtidigt axla en roll som kan förmedla status och frågeställningar till beställare och intressenter på ett professionellt vis. Du bör ha ett antal stora projekt i bagaget och vara trygg i din roll som projektledare. 

Vårt team ansvar för Axis nya tjänsteplattform och denna plattform är strategiskt viktiga för Axis och därför satsas det extra mycket på oss, i gengäld finns det högt ställda förväntningar på oss från organisationen. Samarbete på alla plan är viktigt för oss och vi arbetar i en agil miljö.

Du kommer i denna roll ha ansvar för de kontinuerliga leveranserna/releaserna in i plattform och se till att våra kunders system är i drift. Du kommer att arbeta med flera effektiva och självgående Scrum team. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att;

 • Leda och driva förändring
 • Driva och koordinera leveranser från uppstart och specificering till kvalitetssäkring och leverans
 • Vara kontakt mellan projektgrupper och övriga intressenter
 • Facilitera samarbete med andra delar på AXIS så som IT, support och produktledning   
 • Samla in och prioritera krav/behov från alla olika intressenter, t ex produktchef
 • Ha en dialog med våra kunder och koordinera den feedbacken som kommer in
 • Göra releaseplanering och kommunicera progress
 • Aktivt söka lösningar och genomdriva beslut
 • Aktivt arbeta för att maximera scrum teamens effektivitet
 • Upprätthålla och förbättra arbetsmetoder och processer
 • Proaktivt arbeta med att identifiera och eliminera risker

DINA KVALIFIKATIONER
Vår utveckling sker i molnmiljö på Amazon AWS och vi tror du har fördel av att ha en god förståelse för teknikens möjligheter. Vi tror att du har en teknisk bakgrund. Du har flera års erfarenhet av att driva projekt eller program med agila utvecklingsmetoder och du har en god förståelse för fördelarna med agila utvecklingsmetoder. Det är en merit om du har jobbat inom miljö där man applicerat ett DevOps tänk på utvecklingsorganisationen.
Vi tror att du är civilingenjör eller motsvarande och din svenska och engelska är utmärkt i både tal och skrift.

VEM ÄR DU?
Du tror på kraften i samarbete mellan människor. Du är kommunikativ och coachande, och du har förmågan att inspirera och lyfta fram det bästa ur människor omkring dig och du skapar en fokuserad, kreativ atmosfär. Du är strukturerad, lösningsorienterad och du trivs bäst med ett högt tempo med många bollar i luften.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare. Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK NU!
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chefer Magnus Berg och Hannafia Spånberg på telefon +46 46 272 1800

Referens

2028587

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Lund).