Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Projektledare & Projekteringsledare med affärsintresse till COWI i Malmö jobb i Malmö på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Projektledare & Projekteringsledare med affärsintresse till COWI i Malmö på Poolia

Senior Projektledare & Projekteringsledare med affärsintresse till COWI i Malmö

Poolia Malmö, Skåne län Heltid

Brinner du för att utveckla affärer och skapa nöjda kunder samtidigt som du vill vara en del av ett av Sveriges snabbast växande konsultbolag? Vill du bidra med dina installationstekniska kunskaper inom stora och strategiskt viktiga fastighetsprojekt? Har du ett väl utvecklat affärssinne och drivs av att samarbeta och skapa hållbara lösningar tillsammans med våra kunder och medarbetare? Då kan det här vara nästa steg i din karriär.

Din placeringsort blir Malmö och vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten
Inom avdelningen Byggnad och Fastighet Syd arbetar idag 25 skickliga medarbetare, som utgår ifrån vårt kontor i Malmö. Vi tar oss an både multidisciplinära uppdrag och uppdrag inom enskilda discipliner för våra kunder, och vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv på våra kunders behov och vi erbjuder tjänster inom bland annat Byggteknik, VVS- och Energiteknik, Elteknik samt Projektledning och Förvaltningsstöd.

Senior Projektledare & Projekteringsledare med affärsintresse blir du en del av vårt globala team av experter och du samarbetar internt med säljsidan, andra projektledare och projekteringsledare, konstruktörer och övriga medarbetare.

Din viktigaste uppgift i är att skapa affärer, arbeta med projekt- och projekteringsledning samt installationssamordning. Projekten kan variera i storlek, både inom mindre till mer komplexa projekt inom allt från tidigt skede till slutproduktion. I tjänsten ingår även att etablera och utveckla kundrelationer samt skapar nya affärsmöjligheter. Vidare innebär rollen bland annat samordning och ledning av projekt, resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning inom projekten, leda möten, delansvar för försäljnings- och anbudsarbete samt sammanställning av förfrågningsunderlag.

Tjänsten innebär ca 50% skapande och utveckling av kundrelationer och samarbeten samt ca 50% eget arbete som senior Projektledare & Projekteringsledare.

Din kompetens är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar över gränser och inom olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger upp starka relationer med kunder och kollegor. Du bidrar med din expertis samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

Du rapporterar till Gruppchefen för VVS och Energi som heter Andreas Lindberg ([ Email address blocked ] ).

Vem är du?
Vi söker dig med högskole- eller civilingenjörsexamen (alternativt att du har motsvarande erfarenhet).

Då vi söker en erfaren och senior Projektledare & Projekteringsledare inriktad mot VVS och Energi tror vi att du har minst 10 års relevant erfarenhet. Vi ser det som värdefullt om du tidigare har jobbat med skolor, sjukhus, universitet, livsmedelsindustri, kemisk eller kärnfysisk industri.

För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, men även har goda kunskaper i teknisk engelska.

Du har god kunskap inom bygglagstiftning, som ABT-06, AB-04 och/eller ABK. Ett plus är om du också har besiktningserfarenhet VS, VENT och Styr & Regler.

Du har troligen kunskap om Revit, Magicad, SolidWorks och/eller Naviswork.

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att leda och samarbeta med andra och att ha flera parallella kontaktytor, såväl internt som externt. Du brinner för att ta fram och anpassa installationstekniska lösningar efter våra kunders varierande behov. Du trivs med att vara kundens partner och är en lyhörd lagspelare. För att passa för tjänsten behöver du också:

Meriterande för rollen är om du har genomgått registerkontroll för vara del av säkerhetsklassade projekt. Vi ser gärna att du har ett starkt nätverk inom branschen, lokalt och/eller nationellt.

För att trivas i vårt gäng ser du möjligheter och är utvecklingsbenägen, samt är driven och har en god samarbetsförmåga och du är en 'vinnarskalle'. Du gillar att utforska nya arbetssätt och du arbetar gränsöverskridande. Du får ett stort eget ansvar i denna centrala nyckelroll.

B-körkort krävs för tjänsten.

Om verksamheten
COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek. Vi är vanligtvis involverade i mer än 10 000 projekt.

Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra 6 700 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

För mer information besök gärna [ Link removed ] />
 

Rekommenderade jobb

Senior Projektledare & Projekteringsledare med affärsintresse till COWI i Malmö
Poolia Malmö Heltid
Uppdragsledare inom Prefab till Byggteknik på COWI
Poolia Skövde Heltidsanställd
Erfaren Uppdragsansvarig Byggteknik på COWI i Stockholm
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60453