Jobbet Senior Project Planning & Controls Specialist till företag i Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Project Planning & Controls Specialist till företag i Västerås publicerad av ValueOne

Jobbet utgår om 2 dagar
Projektanställd-Visstidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

ValueOne söker en Senior Project Planning & Controls Specialist för ett konsultuppdrag till ett tillverkande företag i Västerås. Uppdraget är på heltid och löper till årsskiftet med möjligheter till förlängning. Tillsättning snarast.

Om rollen

För uppdraget söker vi dig som har gedigen erfarenhet av project controlling. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att leda planeringen, schemaläggningen och kostnadskontrollarbetet för alla faser i projektet.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Underhålla och analysera faktiska och prognostiserade scheman, kostnader och risk.
  • Övervaka, rapportera och hantera avvikelser.
  • Säkerställa att projektet följer vedertagen metodik och genomförandepraxis i enlighet med interna standardförfaranden.
  • Säkerställa att ett integrerat schema och kostnadskontroll för prestandamätning för hela projektets omfattning tillhandahålls.
Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst 7 år med liknande arbetsuppgifter inom projektledning och har erfarenhet av internationellt projektarbete. Vi ser helst att du har jobbat med projekt inom elektronik alternativt transport eller industri. Meriterande för uppdraget är också att du har kunskaper i projektledningssystemet Primavera. Vidare är erfarenhet av projektplanering värdefullt för rollen. Kunskaper i engelska på affärsnivå krävs.

Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.


Referens

valueone1164

Om företaget

Vi utvecklar och effektiviserar er Supply Chain! Med vår bakgrund från ledande befattningar inom Supply Chain Management i olika organisationer förstår vi ert behov. I en snabbföränderlig värld med krav på att ständigt förbättra, effektivisera eller helt förändra Supply lösningar kan vi snabbt bidra till att lösa de situationer och utmaningar ni ställs inför. Vår uppskattade hands-on approach gör att vi kan rådge och snabbt tillgodose alla behov av process- och organisationsutveckling, resursstöd samt de rekryteringsbehov ni kan tänkas ha. Sedan starten 2009 har vi inom en mängd branscher framgångsrikt och utifrån olika behov genomfört flera hundra uppdrag inom våra tre verksamhetsområden: Verksamhetsutveckling, Interimslösningar och Rekrytering. ValueOne stödjer företag verksamma inom olika branscher och våra kunder är av alla storlekar och opererar såväl nationellt som globalt. Vårt ständigt växande Supply Chain Community med kompetenta konsulter och kandidater har bred erfarenhet från olika branscher och roller. Med vår specialistkompetens och operativa erfarenhet skapar vi ökad konkurrenskraft utifrån ert behov med särskilt fokus på Change Management och implementering. Så välkommen till ValueOne, vi ser fram emot möjligheten att utveckla och effektivisera er Supply Chain!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till