Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Project Controller för uppdrag hos ScandFibre Logistics i Örebro! jobb i Örebro på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Project Controller för uppdrag hos ScandFibre Logistics i Örebro! på Poolia

Senior Project Controller för uppdrag hos ScandFibre Logistics i Örebro!

Poolia Örebro, Örebro län Heltid

Har du erfarenhet av driva projekt inom ekonomi/finans i större organisationer? Tycker du om att driva förbättringsarbeten och har tidigare arbetat med implementation av affärssystem? Då kan detta vara ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker vi en Senior Project Controller för längre konsultuppdrag hos ScandFibre Logstics i Örebro! Uppdraget är på heltid och förväntas starta i slutet av sommaren för att pågå i cirka ett och ett halvt år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Project Controller kommer du i huvudsak projektleda, implementera och driva utvecklingen av företagets mycket viktiga arbete med ny för- och efterkalkylsmodell, där det även kan ingå upphandling av systemleverantör etc. Du kommer arbeta väldigt verksamhetsnära så det är viktigt att du snabbt kan förstå logistikverksamheten. Detta är ett mycket viktigt projekt för ScandFibres framtida förbättringsarbete, där de skall vara i framkant vad gäller både kompetens, val av metoder, verktyg etc. som skall optimera verksamhetens krav på snabba beslutsstöd.

Rollen är viktig för hela företaget men du tillhör ekonomiavdelningen, där du rapporterar till Ekonomichef. Ekonomiteamet arbetar tight tillsammans. Även om de har sina specialområden är de prestigelösa och hjälper varandra om behov uppstår. Du kommer att arbeta i tätt samarbete främst inom företagets ekonomifunktion och IT.

Vem är du?
Vi söker dig som har en civilingenjörs- eller civilekonomexamen samt arbetslivserfarenhet från större
börsnoterade bolag med liknande arbetsuppgifter enligt ovan beskrivning. Vi förutsätter att du är mycket kunnig i Excel och Powerpoint, samt i något av de etablerade ERP-system som finns. ScandFibre arbetar med Microsoft Dynamics Business Central. Du behöver även besitta bred och djup kunskap inom Power BI och Power Pivot. Vidare är du duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

För att passa i rollen har du erfarenhet från tidigare utvecklingsprojekt i större organisationer eller börsnoterade bolag. Du har även erfarenhet av implementation av affärssystem samt kan leda, driva och genomföra projekt. Vidare tycker du om att driva förbättringsarbeten, har lätt att förstå komplexiteten och kan omvandla teori till handling samt coacha och utveckla dina närmaste kollegor likväl som övriga i organisationen.

Som person har du hög energi, är nyfiken och allmänt flexibel, samt uppskattar socialt samspel med andra arbetsgrupper inom företaget förutom din egen tillhörighet. Du uppskattar att få arbeta med helheten, likväl med detaljer som kommer påverka resultatet av projektet.

Om verksamheten
ScandFibre Logistics AB är ett av Sveriges största logistikföretag för internationella järnvägstransporter. Vi ansvarar årligen för 25% av Sveriges export på järnväg vilket motsvarar 50 000 järnvägsvagnar som transporteras mellan Sverige och Europa. Godset som transporteras är främst pappers- och konsumentprodukter. Företaget ingår i BillerudKorsnäs-koncernen, har 25 anställda och en omsättning på ca 1100 Mkr. Huvudkontoret är placerat i Örebro.

 

Rekommenderade jobb

Senior Project Controller för uppdrag hos ScandFibre Logistics i Örebro!
Poolia Örebro Heltid
Business Controllers till Meritmind, Göteborg
Meritmind Göteborg Heltidsanställd
Redovisningsekonom / Redovisningsansvarig till Meritminds konsultverksamhet, Göteborg
Meritmind Göteborg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60306