Jobbet Senior programmerare - CryptoGuard har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior programmerare - CryptoGuard publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Luleå

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för programmering i C/C++? Finner du kryptering och säkerhet intressant? CryptoGuard söker nu en senior programmerare inom C/C++ till deras internationellt framgångsrika företag.

Information om uppdraget:

CryptoGuard söker nu efter en person till deras utvecklande kärn- och säkerhetsavdelning i Luleå. I denna tjänst kommer du att arbeta tätt tillsammans med experter inom säkerhet för CAS (Conditional Access System) och DRM (Digital Rights Management) inom digital-tv. Tjänsten är huvudsakligen inriktad på programmering och kryptering i chip. Tjänsten som programmerare innefattar:

* Designa och utveckla nya funktioner och produkter
* Uppdatera och testa kod
* Underhålla befintlig kod
* Vara delaktig i utvecklingsprocessen

Som anställd på CryptoGuard kommer du att få arbeta i mindre arbetslag i en platt organisation med snabba beslutsvägar. Du kommer att få stor frihet till egna beslut och utlopp för kreativa lösningar på komplexa problem. Säkerhetslösningarna som du kommer arbeta med är i teknikens framkant och din personliga utveckling kommer att stå i fokus i arbetet.

CryptoGuard erbjuder en säker anställning i ett solitt och snabbt växande företag i framkanten av innehållsskydd. CryptoGuard erbjuder goda anställningsförmåner för alla sina anställda. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är 8-17 på vardagar.

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har minst fyra års arbetslivserfarenhet av programmering i C och C++. Det är meriterande men inte ett krav om du har en viss förståelse för kryptering, antingen genom praktisk kunskap eller på teoretisk nivå. Det är meriterande med arbete med Linux och androidprogrammering.

Som person tror vi att du är en nyfiken och driven person som gillar att lära sig nya saker och som får saker gjorda.

Rekryteringen för denna tjänsten sköts av StudentConsulting. Urval av kandidater och intervjuer sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

CryptoGuard utvecklar och levererar Conditional Access System (CAS) och Digital Rights Managementsystem (DRM) för digital-tv. CryptoGuard använder kryptering för att skapa avancerad säkerhet för kort- och kortlösa lösningar gentemot bland annat TV-operatörer och leverantörer.

CryptoGuard grundades 2007 i Luleå och har sedan dess varit den självklara leverantören av lösningar inom Digital Video Broadcasting (DVB) över hela världen. För närvarande har CryptoGuard 250 kunder i mer än 40 länder och har kontor i bland annat Sverige, Norge, Frankrike, Polen, Peru, Indien, Brazilien och Rwanda.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42753

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Mjukvaruutvecklare till Abelko Innovation! Luleå Professionals Nord
Junior drifttekniker Piteå Atea
Drifttekniker Luleå Atea
Drifttekniker Backup Luleå Atea
Drifttekniker Piteå Atea
Drifttekniker Backup Piteå Atea
Junior drifttekniker Luleå Atea
Belysningstekniker till Vattenfall! Luleå Professionals Nord
Rådgivare till SH Pension i Norr! Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kundansvarig till Luleåteamet! Luleå Professionals Nord
Vi söker saneringspersonal till Ocab Luleå StudentConsulting
Extrajobb inom IT i Luleå Luleå StudentConsulting
Processoperatör-Tekniker till RISE ETC i Piteå (2018-26A) Piteå RISE Research Institutes of Sweden
CE-Chaufför till Kjell Grenholm Åkeri! Luleå Professionals Nord
Butikschef-Blomsterlandet, Luleå Luleå Retail Knowledge
Student sökes till lagerpersonal! Luleå Professionals Nord
Ventilationstekniker sökes i Luleå Luleå StudentConsulting
Säljansvarig Tillverkningsindustri Luleå Hays Specialistrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till