Jobbet Erfaren embeddedutvecklare till rt:labs i Malmö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Erfaren embeddedutvecklare till rt:labs i Malmö publicerad av rt:labs AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Det går bra för rt-labs, våra kunder gillar det vi gör, det goda ryktet föregår oss, vår plattform är mogen och allt fler kunder ser fördelarna med att arbeta med en utvecklingspartner. Vi söker därför en erfaren embeddedutvecklare som brinner för genuin kundnytta. Du kommer att sitta inhouse på rt-labs men även ute hos kund med produktutveckling. På detta sätt får du maximal möjlighet att dela erfarenheter med dina kollegor kring utveckling och arkitektur. 


ansvarsområde.

rt-labs är en utvecklingspartner för industriella styrsystem, med särskilt fokus på kommunicerande realtidssystem. Som utvecklare av inbyggda system på rt-labs arbetar du med programmering i C på någon typ av mikroprocessorbaserade plattform. Koden som du skriver är robust, har bra prestanda och timing samt utnyttjar resurser på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta med alla faser inom mjukvaruutveckling som specificering, design, implementering, integration, verifiering samt dokumentation. 


kvalifikationer.

 Du har relevant civilingenjörsexamen, troligtvis inom data eller elektro. Din inriktning är inbyggda realtidssystem i C på en hårdvarunära nivå. Du talar och skriver på engelska utan problem. Du har lång erfarenhet av programmering i C, brinner för produktutveckling och har en känsla för kvalité. Hos oss kommer du arbeta dynamiskt i mindre team där arbetet kräver ett stort eget ansvar. Därför tror vi att du som person är samarbetsvillig, noggrann och en teamplayer som sällan tvekar att ta egna initiativ.

meriterande tekniska kunskaper.
  • fältbussar så som EtherCAT, ProfiNET, CANOpen, 
  • Programmeringskunskaper i Python
  • Eclipse, GIT, SVN, debugger, RTOS, ARM, GCC

Introvert eller extrovert spelar ingen roll, det viktigaste är att man har ett brinnande intresse för tekniken och en nyfikenhet av att jobba som konsult. Vi tror att du på fritiden ägnar dig åt ditt genuina teknikintresse och finner glädje i att skapa kod. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya teknikapplikationer vid behov. 


ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Anna Åhlin anna.ahlin@randstad.se
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.  Pga semestertider kommer vi inte att kontakta dig förrän efter 15 augusti om det blir aktuellt med intervju.

Referens

201290219

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till