Jobbet Senior orderadministratör till trevligt teknikföretag i Upplands Väsby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior orderadministratör till trevligt teknikföretag i Upplands Väsby publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Vill du utvecklas inom orderadministration & kundtjänst och ser fram emot en långsiktig anställning? Vår kund är en populär arbetsplats med ett positivt och sammansvetsat team. Med start omgående söker vi orderadministratörer & kundtjänstmedarbetare med tidigare erfarenhet av kundservice och/eller försäljning. Har du en gymnasieutbildning i bagaget, datorvana och är redo för nästa steg? Då är du välkommen med ansökan till tjänsten kundtjänstmedarbetare, redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

 • Ta emot inkommande samtal från såväl nya som befintliga kunder (både privat- och företagskunder).
 • Teckna avtal med företagets kunder via telefon och mejl
 • Merförsäljning i form av att föreslå tjänster/produkter som kan förbättra kundupplevelsen.
 • På sikt har du möjlighet att bli teamleader för företagets orderadministratörer.

Kvalifikationer:

Här behöver du:

 • Erfarenhet från kundservice, med fördel där du arbetat med merförsäljning.
 • Gymnasieutbildning och datorvana med grundläggande färdigheter i Microsoft Office.
 • Perfekt svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du givet positiv och trivs i mixen av service och försäljning. Du gillar helt enkelt när kunden blir nöjd och får ut mesta möjliga av sin potential. Vi tänker att du får energi av teamwork men kan också arbeta självständigt. Visst är du effektiv, mycket för att du strävar efter att nå resultat och komma i mål. Har du dessutom humor och vill utvecklas inom kundservice så kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Mer om tjänsten:

 • Tillsättning: snarast möjligt
 • Kunden önskar anställa den inhyrda konsulten efter hyrtidens slut om båda parter så önskar
 • Det är en stor fördel om du har tillgång till bil då det är ont om kommunala transportmedel till företaget
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Upplands Väsby
 • Uppdragstyp: minst 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning eller anställning

 Vill du veta mera om tjänsten - vänligen ring eller mejla Svante Norin på tel 0708 - 571152 eller mejl svante.norin@andara.se 

OBS OBS OBS: Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!Varför jobba med oss?

På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.

 • Anställningsförmåner

  Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

 • Medryckande medarbetaraktiviteter

  Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

 • Hos oss blir du sedd och hörd

  Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

Referens

teamtailor-217700-87549

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till