Jobbet Senior Nätverkstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Nätverkstekniker publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Nu söker vi för kunds räkning en nätverkstekniker som har ett par års erfarenhet i bagaget! Kanske sitter du idag på ett mindre bolag men drömmer om att komma in på det stora högteknologiska bolaget där du får arbeta både med det lokala men även det globala nätverket? Tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat, så om du tror att det är du, sök tjänsten idag!

Vad kommer du arbeta med?
Du kommer att ingå i ett team som sköter IT-arkitekturen där din uppgift blir att arbeta med implementationen och fortsättningsarbetet som ligger till grund för nya tekniska windowsbaserade innovationer hos bolaget. Som nätverksspecialist så ligger det också naturligt för dig att ta på dig uppdrag från kollegor som hittat spöken i systemen. Du är då behjälplig och har god vana av djup felsökning där du ringar in problem och föreslår lösningar till utvecklarna eller relevant team som felet berör.

Dina tekniska kunskaper och bakgrund
Vi tror att du som söker har minst fem års erfarenhet från en liknande roll där du arbetat i en organisation som också kör Windows och det är meriterande om Azure varit en del av din vardag, men inte ett krav. Du kan felsöka i databaser och även om vi trycker på Windows så är det även starkt meriterande om du mekat i terminalen i Linux (när är det inte meriterande?). Vi lägger inte så stor vikt vid din utbildning, men vi vill gärna på något sätt kunna verifiera dina kunskaper, sen om det är en referens till en tidigare arbetsgivare eller ett ciscosert är mindre relevant.Om du har frågor eller funderingar så kontakta Agnes Vilda Maria Billgren, på telefon, på LinkedIn eller på mail! Vi hoppas att få höra från dig!

Referens

57473

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till