Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Monteringstekniker till Smartoptics jobb i Kista på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Monteringstekniker till Smartoptics på Framtiden

Senior Monteringstekniker till Smartoptics

Framtiden Kista, Stockholms län Heltid
Nu letar vi tillsammans med vår kund efter en tekniskt intresserad och händig person som vill arbeta med montering av innovativa nätverkslösningar. Här finns chansen för rätt person att komma in på ett bolag med goda framtidsutsikter!Dina arbetsuppgifter
Som monteringstekniker hos vår kund kommer du att montera ihop deras optiska linjesystem som köpts in från olika leverantörer. Arbetet inleds med att du får en order, därefter plockar du materialet från lagret och monterar ihop de mekaniska bitarna och kablarna på den optiska modulen.
Du följer en manual för monteringen på ett noggrant sätt för att i nästa steg skicka produkten vidare till kollegorna på verifiering och test som därefter skickar produkten vidare för kalibrering.
Du kommer att arbeta i en grupp tillsammans med kollegor som arbetar både med kalibrering/test och produktion/logiskt. När du är ny i rollen kommer du givetvis att få en gedigen introduktion i arbetet innan du börjar montera på egen hand.
Teamet är engagerade och arbetar alltid med hög kvalité och högt tempo för att leverera så bra produkter som möjligt.

Om företaget
Smartopics erbjuder innovativa och fiberoptiska nätverkslösningar och komponenter för den nya tidens öppna nät. Bolaget är ett skandinaviskt företag med HK i Oslo. Idag är dom 35 personer på kontoret i Stockholm och dom är belägna centralt i Kista, bara ett stenkast från tunnelbanan. Du kommer tillhöra en grupp på 20 kollegor, 10 i Stockholm och 10 i Norge. I teamet ingår produktion, logistik, inköp, produktionsplanering och testutveckling. Du kommer tillhöra produktion som är ett härligt och engagerat team!

Din profil
Vi söker dig som:
  • Har en teknisk utbildning från gymnasiet eller YH
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Är en händig person som på fritiden monterar/bygger
  • Har arbetat med samma eller liknande arbetsuppgifter

Då resultatet är oerhört viktig för vår kund ser vi också att du som person är självgående, noggrann och engagerad i ditt arbete.

Om oss
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

Villkor
Startdatum: Enligt ök.
Placeringsort: Kista, Stockholm
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid

-
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000040643496