Jobbet Senior miljökonsult med ledarskapsintresse till Sweco har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior miljökonsult med ledarskapsintresse till Sweco publicerad av Bravura

Full-Time
Östersund

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete inom miljö och vatten? Har du som person en förmåga att driva utveckling och är intresserad av ledarskap? Nu finns möjligheten på Sweco i Östersund att utvecklas i en spännande roll!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sweco.

Om företaget

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Swecos verksamhetsområde miljöutredningar är stark i norra regionen och de vill nu i Östersund ytterligare förstärka teamet med en erfaren medarbetare inom miljöområdet. Du kommer ingå i en fantastisk grupp och region med engagerade medarbetare, såväl mycket erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar.

Arbetsuppgifter

I rollen som miljökonsult arbetar du med miljöutredningar, tillståndsansökningar enligt miljöbalken och MKB:er inom ett stort antal ämnesområden. Du arbetar med utredningar och inom vatten och miljöområdet. Projekten innefattar hållbart samhällsbyggande, infrastruktur, miljöfarlig verksamhet, naturmiljö och vattenverksamhet. Teamet består av 9 miljökonsulter med olika spetskompetenser och utbildningsbakgrunder. Ni strävar efter samarbete och erfarenhetsutbyte över hela norra- och mellersta regionens 130 miljö- och vattenspecialister. Idag finns möjligheter att tillsammans med erfaren ledare fördjupa och utveckla regionen inom området miljö och vatten. Strategin är att du ska växa in i rollen och ta stort ansvar kopplat till personal och marknad.

Formella krav

• Civilingenjör eller annan utbildning inom miljö eller teknik • Erfarenhet av projektledning • Erfarenhet från exempelvis industri eller myndighet med MKB:er och tillstånd för miljöfarlig verksamhet är meriterande • Du har erfarenhet och intresse för ledarskap • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket I rollen som miljökonsult är du är kommunikativ i din kontakt både internt och externt. Uppdragen du arbetar på är på förhand inte alltid förutsägbara utan du behöver vara nyfiken och tycka om att ta fram nya lösningar. Tillsammans med dina kollegor samarbetar och hjälper ni varandra att hitta vägen fram till målet. Sweco värdesätter ledare som genom ansvar och affärsmässigt förhållningssätt bygger kontaktytor genom samarbete och goda relationer.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Östersund Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Senior miljökonsult med ledarskapsintresse till Sweco Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Senior miljökonsult med ledarskapsintresse till Sweco eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Miljökonsult, biolog, environmental, consultant, uppdragsledare, projektledare, Sweco, miljö, MKB, tillståndsprocesser, vatten, avlopp, utsläpp, vattendrag, kemikalier, kemi, avfall, utredningar, infrastruktur, miljöfarligt, naturmiljö, vattenverksamhet, industri, industriprocesser, processer, Östersund, civilingenjör, ingenjör, miljövetare, Jämtland, Norrland

Referens

2874601

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till