Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Mekanikkonstruktör jobb i Sundbyberg på Prevas AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Mekanikkonstruktör på Prevas AB

Senior Mekanikkonstruktör

Prevas AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Anser du att mekanikkonstruktion är ett ädelt hantverk? Vi söker dig som motiveras av att plocka i sär och montera ihop saker, och gärna lite bättre än de var från början.  Vi har sedan 1985 varit nyckelspelare på konsultmarknaden. Idag har vi unika ramavtal med Sveriges främsta branschledande teknikföretag. Vi har hjälpt våra samarbetspartner att ta fram produkter inom medicinteknik, industri och all annan produktutveckling. Vi är mer än 800 anställda och kompetens och utbildningsnivån är hög!  På kontoret i Sumpan finns det ett välutrustat elektronik & mekaniklabb som är mycket uppskattat av både kunder och medarbetare! Vi är helt enkelt jättestolta tekniknördar. Är du också det?

I din roll som senior mekanikkonstruktör på Prevas Sundbybergskontor kommer du att stöta på en mängd intressanta projekt och kundföretag. Vi har bra kontakter och kundrelationer med de flesta små och stora teknikbolag i Stockholmsområdet. Merparten av uppdragen görs ute hos kund, men en betydande del är också så kallade ”in house projekt” där vi till och från utvecklar synnerligen komplexa produkter för kunders räkning i våra, för ändamålet, mycket välutrustade lokaler.

Din roll
Vi söker denna gång en passionerad ingenjör med en extra stor portion av kreativitet och problemlösningsförmåga. Man ska verkligen vara genuint intresserad, villig och kompetent för att ta sig an de svåraste momenten i produktutvecklingscykeln. Självklart ska man också ha uthållighet och kunskap för att kunna gå i mål med en färdig, industrialiserad produkt.

Projekten löper ofta från konceptfas till produktlansering och produktvård. Det finns sällan några enkla, självklara lösningar. Alla kunder och projekt är unika och varje gång ställs du inför nya utmaningar. Tjänsten kräver därför minst 5 års relevant erfarenhet av:

  • Konceptkonstruktion
  • Problemlösning
  • Innovationskraft
  • Mekanikprodukter
  • Formbundna detaljer
  • Bearbetade detaljer
  • Creo
  • SolidWorks
  • PDM

Vem är du?
”Vi söker dig med passion för teknik och då främst mekanik!
För att vara kvalificerad för tjänsten har du antagligen civilingenjör eller högskoleingenjörsutbildning. Du har troligen minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. För att trivas i rollen motiveras du av att arbeta med andra, ha lätt för att kommunicera och gilla problemlösning på avancerad nivå.  

 

Varför ska du då välja att vara konsult på Prevas?
Att vara konsult på Prevas är ett fantastiskt sätt att få testa på många nya och roliga branscher. Nya utmaningar och nya arbetsuppgifter kommer bidra till snabb kompetensutveckling och du kommer att få ovärderlig erfarenhet i din yrkesroll. För att du ska utvecklas åt ditt önskade mål finns det såklart en coachande konsultchef som stöttar och motiverar dig. Att vara anställd på Prevas är en trygg investering för dig. Vi har lång erfarenhet av konsultarbete och tycker det är jätteviktigt med bra arbetsvillkor. Självklart är vi kollektivanslutna! För oss är det grundläggande att du upplever att du utvecklas och du känner att just dina behov blir tillgodosedda!

Ser du en framtid hos oss? Eller kanske känner du någon som skulle passa bra in i rollen? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Jonas Liedberg  08 799 64 41 [ Link removed ]  
 Per Eriksson  08 726 40 17  [ Link removed ]  

Varmt välkommen till Prevas - om du gillar nya utmaningar i utvecklingens framkant!

Nyfiken på hur det är att jobba på Prevas? Följ oss gärna på Instagram eller Linkedin – där vi dagligen postar händelser från vår vardag

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 157464