Jobbet Senior Marketing Automation Manager till Bonnier Broadcasting har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Marketing Automation Manager till Bonnier Broadcasting publicerad av Needo Recruitment

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa streamingtjänster?

Om Företaget

TV4 Play är en av Sveriges största AVOD-tjänster med över 4 miljoner inloggade användare och C More är Sveriges snabbast växande SVOD-tjänst. Tillsammans erbjuder de ett unikt innehåll som samlar Sverige oavsett om det gäller film, serier, TV-program eller sport.

Nu söker de en Marketing Automation Manager, som ska vara en nyckelspelare i C More och TV4 Plays gemensamma Retention avdelning. Du kommer vara en del av ett team på snart sex personer och arbeta aktivt med kunddialog, kundlojalitet samt erbjudanden i digitala kanaler så som mail och push. Målsättningen är enkel: Sveriges nöjdaste streaminganvändare.

Din roll som Senior Marketing Automation Manager

Du kommer att ansvara för delar av deras automatiserade kommunikation i kundlivscykeln, i nära samarbete med deras redaktionella team och produkt/teknik. Genom att på ett smart sätt nyttja beteendedata och användarinsikter ser de till att rätt mottagare nås av rätt budskap i rätt kanal och vid rätt tidpunkt, för att maximera den digitala affären och se till att de har engagerade och nöjda kunder. De experimenterar med maskininlärning / AI för att segmentera kundbasen på bästa sätt, och säkerställa att de är relevanta och gör skillnad i deras kommunikation. För rätt person är detta ett unikt tillfälle att driva utvecklingen av t.ex. AI-optimerad och automatiserad kommunikation, samt jobba tätt tillsammans med deras data scientists för att skapa affärsvärde utifrån prediktiva datamodeller och vass riktad kommunikation.

Ansvar och arbetsuppgifter

  • Implementera kunddialoger och flöden i Marketing Automation-verktyget Adobe Campaign Classic

  • Arbeta löpande med analys, optimering, test, genomförande och uppföljning

  • Testa, genomföra, övervaka, och löpande följa upp och analysera automatiserad kommunikation

  • Ansvar för att sätta upp målgruppsurval och kanaler till aktiviteter och kommunikation i kundlivscykeln

  • Säkerställa datakvalitén på kunddatan och deras kundsystem samt kontinuerligt kravställa på att utveckla dem

Dina kvalifikationer

Du har minst 3-5 års erfarenhet av CRM-arbete inom B2C och olika marketing automation-plattformar så som Adobe Campaign, Braze, Pardot eller Portrait. Du har insikt och förståelse för vad som driver försäljning samt vad som driver lojalitet. Du är analytisk och det är naturligt för dig att räkna på och optimera utifrån KPI:er så som affärsvärde, ROI och Customer Life Time Value. Du använder dig av data för att fatta beslut. Meriterande är om också har erfarenhet av prenumerationstjänster och projektledning.

Du är van att hantera stora mängder data i olika form. Grundläggande kunskaper inom SQL och Java är meriterande. Du har ett affärssinne och är lösnings- och resultatorienterad, alltid med användaren i centrum. Som person är du en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du älskar att lära dig nya saker och gräva ner dig i data och funktioner för att förstå användarbeteenden i grunden. Du tar initiativ och brinner för att se resultat, samtidigt som du levererar med hög kvalitet ner på detaljnivå. Du är prestigelös som person men lägger hög prestige i leverans.

Övrigt

En nyckelroll i affärsorganisationen där du blir en viktig spelare i kärnan av deras CRM-arbete och med goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen.

Du blir del av ett team med stark laganda som arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Du jobbar nära Bonnier Broadcastings publicistiska produkter och pulsen från nyheter, drama och sport som är en naturlig del av deras verksamhet.

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm

Urval kommer påbörjas i början på augusti men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Referens

needo65590

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till