Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Managementkonsult jobb i Stockholm på Pricegain AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Managementkonsult på Pricegain AB

Senior Managementkonsult

Pricegain AB Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du den vi söker?
Vill du jobba som managementkonsult och arbeta med projekt på ledningsnivå som gör skillnad för kunden? Är du självgående, lösningsfokuserad och har erfarenhet av att leda projekt? Då kan du vara den person vi söker till PriceGain!  

Arbetsbeskrivning
PriceGain vill förstärka sitt sammansvetsade team med en Managementkonsult som kan kliva in i rollen som Manager. Du kommer främst att agera projektledare men även resurs i projekt, allt beroende av projektens karaktär och omfattning.

Som projektledare är det du som planerar projektet och säkerställer att arbetet fortskrider framåt. I det dagliga arbetet med att utveckla och ta fram prisstrategier ingår projektledning, att göra kvantitativa och kvalitativa analyser, utföra interna och externa djupintervjuer samt presentera de analyser och hypoteser teamet arbetar fram. Vidare tar du fram och utför workshops kring de olika delleveranserna i projekten och hanterar flera intressenter i kundens organisation. Du arbetar även aktivt med försäljning och har egen kvota.

Din profil
Vi söker en civilingenjör eller civilekonom som har 3-8 års relevant arbetslivserfarenhet. Antingen från arbete som managementkonsult, arbete inom affärsutveckling alternativt arbete med prissättning.

Du har erfarenhet från projektledning och kanske ytterligare någon form av ledarerfarenhet, antingen från yrkeslivet eller vid sidan av jobbet. Härtill har du mycket goda kunskaper i Excel och är även van att arbeta med PowerPoint samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Har du därtill också programmeringskunskaper i VBA är detta meriterande!

Du är en självgående person som har erfarenhet av att göra kvantitativa analyser samtidigt som du även har lätt för att samarbeta i team med andra och nyttja varandras styrkor.

För att lyckas i konsultrollen behöver du vara affärsmässigt intresserad. Du har en professionell inställning, sätter kunden i fokus och tar ett stort ansvar för att självständigt driva ditt och teamets arbete framåt. Vidare är du resultatorienterad och orädd för nya utmaningar. Med hjälp av ditt, och dina kollegors, analytiska och kreativa tillvägagångssätt hittar ni tillsammans lösningar för tillväxt och förbättrat affärsresultat hos våra kunder.

Hos PriceGain ges du möjligheten att hjälpa företag att öka sin kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. Tillsammans utvecklar du och dina kollegor hållbara och framgångsrika prisstrategier baserade på kundernas betalningsvilja och vår uppdragsgivares långsiktiga affärsmål.

Om företaget
PriceGain AB har funnits sedan 2003 och erbjuder konsulttjänster inom strategisk prissättning som syftar till att förbättra kunders lönsamhet, affärsprocesser, varumärke, konkurrens och marknadsposition. Totalt har PriceGain 15 anställda. Kontoret ligger mycket centralt på Wallingatan.

Övrigt
I denna rekrytering samarbetar PriceGain med Inhouse och Margaretha Palmbäck. Ansök direkt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV via vår hemsida.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Margaretha Palmbäck på [ Email address blocked ] eller 072-985 86 51. Välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 242780