Jobbet Senior mättekniker sökes omgående till Diagona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior mättekniker sökes omgående till Diagona! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du 3 - 5 års erfarenhet som mätingenjör och drivs av att arbeta i bygg- och anläggningsprojekt? Är du lösningsorienterad, noggrann och strukturerad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Diagona AB är en teknikkonsultverksamhet med försäljning av tjänster inom affärsområdena Mätning, Inspektion, Marin, UAS och Byggproduktion. Bolaget är verksam inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen sedan år 2015 med en affärsidé som grundar sig på att erbjuda högkvalitativa tjänster till företag, offentliga verksamheter och privatpersoner där lösningar utgår från kundens behov och resultatfokus leder till långsiktiga affärsrelationer.

Till vår kund Diagona AB, söker vi nu en erfaren mättekniker som vill vara en del av en spännande resa där du har möjlighet att tillsammans med kollegor driva och utveckla projekt för bolaget inom Stockholmsområdet. Du kommer att ingå i teamet för Mätning inom entreprenad som arbetar med diverse olika infrastrukturprojekt som idag består av 12 mätingenjörer. För denna tjänst kommer du att vara nyckelpersonen i dina egna projekt där du planerar och sätter upp mål för respektive projekt tillsammans med beställare och kund. I rollen är du självgående och arbetsuppgifterna omfattas huvudsakligen av:

- Projektledning och styrning från start till slut
- Kundbesök ute på fält
- Kvalitetssäkring & mätning
- Uppföljning med beställare och kund
- Ansvar för leverans på deadline
- Framtagning av underlag och övrig dokumentation

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Diagona AB och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst tillämpas varierande arbetstider på projektbasis och innefattar 40h/ vecka. Då tjänsten innefattar frihet under eget ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt och utgår till viss del hemifrån och från huvudkontoret i Kista. Kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 3 - 5 års erfarenhet av en liknande roll som mättekniker/ mätkonsult/ mätingenjör alternativt har en teknisk utbildning som mättekniker, lantmätare eller annan inriktning som bedöms likvärdig. Du som söker har ett starkt tekniskt intresse för mätning inom entreprenad och har du tidigare erfarenhet av mängdreglering i verktygen AMA och MER är detta starkt meriterande för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta i hela Officepaketet, TopoCAD, SPG Geo samt systemverktygen AMA och MER. Krav är att du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du tekniskt intresserad, självgående och trivs med frihet under eget ansvar där du är drivande i de uppgifter du tar dig an. Vidare besitter du en hög social kompetens, är en god lyssnare samt har ett strukturerat arbetssätt då arbetet ställer krav på noggrannhet i minsta detalj. I tjänsten är B-körkort ett krav. För denna tjänst läggs stor vikt på personliga egenskaper.

Stämmer beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54733

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till