Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Lead Consultant till etablering av Digitalent i Linköping jobb i Linköping på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Lead Consultant till etablering av Digitalent i Linköping på Academic Work

Senior Lead Consultant till etablering av Digitalent i Linköping

Academic Work Linköping, Östergötlands län Heltid
För fyra år sedan startade vi Digitalent i Stockholm, sedan dess har vi hunnit bli över 50 anställda och därmed ett av de snabbast växande bolagen i branschen. Och nu har det äntligen blivit dags för oss att starta upp ett kontor i Linköping. Digitalent är IT-konsultbolaget som brinner för både teknik och människor, och tillsammans med dig vill vi nu bygga Linköpings absolut bästa arbetsplats för digital talang. Vi kommer dessutom att sitta i Linköpings coolaste byggnad!


Om tjänsten
Till vårt startup-team söker vi en Senior Lead Consultant, en roll för dig som vill ha en nyckelroll i vår uppbyggnadsresa!
Du kommer ha en senior konsultroll i bolaget, och en mycket viktig roll i att sätta de tekniska förutsättningarna för att Digitalent ska lyckas i Linköping.

Vilka medarbetare ska vi ha med på resan? Hur ska vi utveckla dem till att bli branschens bästa konsulter?

Din tekniska kompetens, coaching av kollegor, konsulterfarenhet och affärsmässighet kommer vara viktiga framgångsfaktorer för lanseringen.
I rollen som Senior Lead Consultant kommer du att röra dig i gränslandet mellan teknik och bolagsutveckling. Du kommer framförallt att arbeta operativt i rollen som senior konsult och teknisk ledare i våra mest prioriterade kunduppdrag, samtidigt som du kommer vara en nyckelperson i Digitalents uppbyggnad i Linköping. Du säkerställer dessutom att rätt teknisk kompetens rekryteras till bolaget genom att delta i tekniska case och med ditt lokala nätverk. Tillsammans med regioncheferna Linda och Calle är du involverad i och leder den tekniska riktningen för regionen.

Vad vi erbjuder dig

* Ett bolag som samlat de bästa kollegorna du kan tänka dig! Att ha kul och trivas tillsammans ser vi som en av våra viktigaste uppgifter. Det vill du inte missa :)
* Bra lön och lönerevision två gånger/år för att du ska få betalt för din utveckling.
* Erbjudande om delägarskap
* Ett av marknadens bästa förmånspaket med bra föräldralön, pensionsavsättning och såklart pick your own device
* En roll där du får kombinera ett konsultande på hög nivå med stor insyn och delaktighet i uppbyggnaden av en spännande region
* Ambitiösa och kompetenta kollegor, inledningsvis med mycket stöd och samarbete från Stockholm
* En roll där du förväntas bidra och ta stort ansvar för hela regionens utveckling

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som

* Har runt 7+ års erfarenhet från konsultbranschen, men du kan också ha varit utvecklingschef eller Team Lead inom utveckling
* Har en passion för kombinationen av människor och teknik! Du vill ligga i teknisk framkant inom ditt och andra tekniska områden, och du brinner för att dela med dig av dina kunskaper!
* Har en teknisk profil som troligtvis kan formuleras som en bred utvecklar-bakgrund". Du kan t.ex. ta dig an arkitektfrågor eller agera teknisk vägvisare i projekt som kört fast och du sätter dig snabbt in i nya tekniska miljöer
* Besitter en god övergripande kännedom om, och stor nyfikenhet för, moderna ramverk och agila arbetssätt
* Har erfarenhet av att coacha och få andra människor att växa

Information om företaget
At Digitalent, we are passionate about our people. We value technical competence highly, we are thoughtful and caring and we inspire one another. The core of our business is to help people grow. We build an environment where we thrive and develop together by sharing knowledge and supporting the person next to us. We know that this mindset creates great results for any business, and we enjoy the work we do because of who we are.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059882-SE