Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Larmtekniker/Driftsättare - Telenta AB jobb i Stockholm på Telenta AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Larmtekniker/Driftsättare - Telenta AB på Telenta AB

Senior Larmtekniker/Driftsättare - Telenta AB

Telenta AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El-Gruppen som ägs av Storskogen Invest. Huvudkontoret finns i Göteborg och filialkontor finns i Stockholm, Karlstad och Malmö. Företaget har 45 anställda varav 11 i Stockholm. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över stora delar av landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. Företaget levererar tekniska säkerhetssystem inom Brand och Säkerhet, Vård och Omsorg samt Kommunikation och Systemintegration. Vi expanderar och söker nu en riktigt duktig Larmtekniker till vårt Stockholmskontor.

Senior Larmtekniker/Driftsättare

Som Larmtekniker hos Telenta kommer du i huvudsak att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm, passagesystem samt kameraanläggningar i Storstockholmsområdet. Underleverantörer kommer dock att göra det mesta av kabeldragningen. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Västberga i Stockholm.

Vi söker dig som redan har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare. Du har den tekniska kompetensen, en naturlig servicekänsla samt bra ansvarsförmåga. Då vi hanterar sekretessbelagd information hos diverse myndigheter krävs enligt svensk lag även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vi utgår ifrån att du har körkort samt behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Du erbjuds förutom en spännande tjänst och kompetenta arbetskamrater bra anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett engagerat team som trivs mycket bra tillsammans.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor så går det bra att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 18218.5.53467