Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior lösningsarkitekt till ICA Gruppen jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior lösningsarkitekt till ICA Gruppen på ICA

Senior lösningsarkitekt till ICA Gruppen

ICA Solna, Stockholms län Heltid

ICA rekryterar lösningsarkitekter med inriktning mot applikation och infrastruktur. Vi behöver stärka upp med arkitekter inom båda områdena.Rollen

Du ansvarar för design och utveckling av lösningar som svarar upp till verksamhetens behov och affärsutmaningar och säkerhetsställer samtidigt att det ligger i linje med organisationens riktlinjer och standarder. I rollen jobbar du mycket i projekt med att förstå funktionella krav och affärsprocesser och leder och ansvarar för arbetet med att ta fram lösningarna.  

Du ansvarar också för att kommunicera IT-lösningar och målarkitektur samt identifierar områden där innovation kan bidra till att skapa produkter och tjänster i linje med våra behov.

Som arkitekt hos oss arbetar du dessutom med omvärldsbevakning utifrån framtagna planer och fokusområde samt strategiska uppdrag och aktiviteter. Men även implementation av aktiviteter inom strategin. Din profil:

Vi kan tänka oss olika bakgrunder, men du har god erfarenhet ca 5-6 år som systemarkitekt, lösningsarkitekt etc. med olika nivå på erfarenheter inom automation, big data, infrastruktur. 

Kontaktperson

Jens Andreasson

Tfn: 072-220 0578

Mail: [ Link removed ]

Sista dag för ansökan

2021-10-31, Ansök så snart som möjligt,

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Vi intervjuar löpande så tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. För denna rekrytering har vi valt media och undanbeder oss därför säljare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0014320