Jobbet Senior konsult till Deloitte Business Process Solutions har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior konsult till Deloitte Business Process Solutions publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi i söker dig med 3–4 års erfarenhet av brett ekonomiarbete och vill ta nästa steg i karriären. Deloitte BPS erbjuder dig de bästa förutsättningarna och ständig utveckling!

Om företaget

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 312 000 medarbetare i över 150 länder hjälper de sina klienter och omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är deras strävan att göra en meningsfull skillnad. Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som projektstöd och automatisering av ekonomiprocesser, och består idag av ca 170 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö. En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Därtill erbjuds du stor möjlighet till kompetensutbyte mellan affärsområden och kollegor, samt ett tydligt och konkurrenskraftigt utbildningsprogram. Här ingår kurser med fokus på bland annat projektledning, ledarskap och teknisk kompentens, där de lägger stor vikt vid din personliga utveckling. Du har alltid stöd i deras nätverk av hjälpsamma och erfarna kollegor, samtidigt som variationen på uppdrag ger dig en bred kompetens.

Arbetsuppgifter

Som anställd på BPS arbetar du inom båda BPS områden (Interim samt Projektstöd), men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Vid interimslösningar täcker du under en övergångsperiod upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, redovisningsansvarig, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper du dina klienter bland annat effektivisering och förbättring av processimplementation och affärssystem. Du arbetar med allt från mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom varierande branscher. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Du har alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Formella krav

• Magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning. • 3–4 års erfarenhet av brett ekonomiarbete inom redovisning och ekonomistyrning samt haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare • Då du ska arbeta som konsult är det en stor fördel om du redan idag har erfarenhet från olika branscher och företag. Det är meriterande om du haft ledande befattningar (med eller utan personalansvar) och/eller arbetat i projektledande roller. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet/intresse av Tech då de hjälper sina klienter att automatisera och digitalisera sina ekonomiprocesser. • Mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana. • Du talar svenska och engelska flytande För att lyckas och trivas i rollen som konsult inom BPS är ditt intresse för att själv utvecklas och utmanas lika stort som intresset för att utveckla dina klienter. Du är kommunikativ och tydlig i din pedagogik där du visar på en styrka att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är övertygande, visar en trygghet i dina klientleveranser samt är en ambassadör för BPS både internt och externt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som konsult har du också ett starkt teamfokus, en förmåga att leda och utveckla andra samt att du bidrar med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Deloitte. Start: Enligt överenskommelse Plats: Malmö med omnejd Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: Deloitte, big 4, consultant, konsult, affärskonsult, managementkonsult, redovisning, controlling, karriär, ekonomikonsult, projektledning, projektledare, heltid, Malmö

Referens

2613501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till