Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior konsult inom arbetsplatsutveckling till GoToWork! jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior konsult inom arbetsplatsutveckling till GoToWork! på Poolia

Senior konsult inom arbetsplatsutveckling till GoToWork!

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetar du med arbetsplatsutveckling och vill anta en ny utmaning i din karriär? Är du en teamspelare som trivs med stort eget ansvar och vill göra skillnad? Nu erbjuds du en spännande tillväxtresa hos GoToWork. Stark värdegrund, härliga kollegor och många skratt väntar på dig!

GoToWork söker nu en senior konsult inom arbetsplatsutveckling. Hos oss blir du en viktig teamspelare i ett tillväxtbolag under uppbyggnad. Vi tillämpar aktivitetsbaserat arbete och har idag hemmabas i centrala Stockholm. Resor i tjänsten förekommer, främst inom Sverige och både på nära håll och längre bort, för att följa våra kunder och uppdrag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde blir så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Urvalsarbete påbörjas efter den 9 augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som senior konsult inom arbetsplatsutveckling kommer du att både självständigt och i team driva utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder, samarbetspartners och dina kollegor. I rollen ingår ofta att, som ett första moment, vara del i ett helhetsuppdrag för arbetsplatsutveckling, men uppdraget kan också drivas fristående eller tillsammans med andra aktörer på marknaden. Oftast är du den som våra kunder möter först, när ett uppdrag påbörjas i förstudie- och programfasen. Projektledning av dessa tidiga skeden och genomförandeskeden är också delar av rollen. Du blir en viktig ambassadör för hela GoToWork och behärskar väl och marknadsför hela vårt sortiment. I uppdrag för våra kunder är vi levererande konsulter och när du arbetar är du vårt varumärke.

Vem är du?
Du har en passion för att hjälpa alla till goda arbetsplatser! Du har en dokumenterad flerårig erfarenhet av att driva arbetsplatsutveckling och att verka som projektledare, och du får gärna ha arbetat i leveranser av facility management och drivit fastighetsprojekt. Med fördel har du också erfarenhet av personalledande befattning. Vidare har du har erfarenhet av alla i projektledning ingående moment och du har någon form av projektledarutbildning med dig i bagaget. Stödjer den IPMA/PMI är det extra meriterade liksom certifiering i Leesman® Advanced Practitioner. Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsexamen från relevant utbildning så som ingenjör eller utbildningsinriktning inom fastighet, ekonomi eller dylikt. Du har en mycket god digital mognad och nyfikenhet och du arbetar obehindrat i Microsoft Office 365 och Office 2016. Svenska och engelska är våra affärsspråk, vilka du bemästrar väl i både tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och pedagogisk. Du har en väl utvecklad social förmåga och besitter en god självbild. Du är noggrann och strukturerad med stort affärsfokus i dialoger såväl som i arbetssätt. Vidare ser vi att du är en utpräglad lagspelare med ett engagerat och personligt förhållningssätt till dina kollegor, dina kunder och andra du kommer att samverka med. Du är flexibel och prestigelös och ditt driv och engagemang genomsyrar dina arbetsinsatser.

Om verksamheten
GoToWork designar ett hållbart arbetsliv genom att utveckla arbetssätt och arbetsplatser som bidrar till kundens framgång i en hållbar värld. Våra kunder är företag och organisationer i alla branscher och storlekar. Vi verkar i världen, med geografisk hemvist i Stockholm. Vi är ett team där vi är varandras arbetsmiljö och helst väljer att inte arbeta solo när vi kan. Vår värdegrund är Passionerade, Personliga, Nyfikna och, framför allt, Tillsammans. Ett sätt att leva vår värdegrund är att vara hållbara i allt vi gör, både inåt mot bolaget och utåt i våra uppdrag.

 

Rekommenderade jobb

Senior konsult inom arbetsplatsutveckling till GoToWork!
Poolia Stockholm Heltid
Försäljnings- och marknadsansvarig till GoToWork!
Poolia Stockholm Heltidsanställd
Förändringsledare till Kommunstaben
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60440