Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior konstruktör till ITAB i Nässjö jobb i Nässjö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior konstruktör till ITAB i Nässjö på Randstad AB

Senior konstruktör till ITAB i Nässjö

Randstad AB Nässjö, Jönköpings län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en driven, innovativ och praktiskt lagd konstruktör med flera års erfarenhet av 3D CAD-konstruktion? Vill du bli en del av ett internationellt butiksinredningsbolag med högt i tak och engagerade medarbetare? På ITAB kommer du befinna dig bland kompetenta kollegor i en rolig och flexibel miljö med närhet till produktion.

ITAB Shop Concept söker nu efter en senior konstruktör för att stärka upp konstruktionsavdelningen i Nässjö. Som konstruktör på ITAB kommer du att konstruera butiksinredningskoncept åt kunder inom dagligvaru- och servicehandeln i både Sverige och Europa. Arbetet sker i nära samarbete med projektledare/AM och innebär ibland även en del möten tillsammans med kund. Konstruktion sker oftast utifrån givna kundkrav och riktlinjer, men det finns många gånger även utrymme för eget kreativt skapande och möjlighet att se resultatet då produktion samt prototypavdelning finns i anslutning till kontoret.


ansvarsområde.

Som senior konstruktör på ITAB är dina huvudsakliga uppgifter att konstruera och rita butiksinredning till rätt kvalitet, pris och hållfasthet. I ditt ansvar ingår att få konstruktionerna produktionsanpassade för tillverkning såväl inom bolaget som för externa leverantörer. 
För att hålla dig uppdaterad inom ny teknik/materialutveckling samt på vad som händer på marknaden kommer du vid något tillfälle per år att besöka leverantörer, mässor etc. Vid behov kommer du även att delta på kundmöten som stöd till projektledare/AM.
Förutom konstruktionsarbete så innebär rollen även artikelupplägg och registervård i affärssystemet Jeeves samt regelbundet utvecklingsarbete med företagets konstruktionsuppdragsmodul. 
Som konstruktör på ITAB arbetar du aktivt med att medverka i och driva utvecklingen av arbetsmetoder, processer och ständiga förbättringar.


arbetstider.

Heltid, fast anställning på ITAB i Nässjö


kvalifikationer.

Du har en eftergymnasial utbildning inom maskinteknik eller motsvarande med lång erfarenhet av konstruktionsarbete i 3D CAD. Som person är du strukturerad och ordningsam med stort ansvarskännande och du har lätt för att samarbeta med andra. 

På din meritlista har du följande kompetenser/erfarenheter:
• 3D-CAD konstruktion
• Erfarenhet från tillverkande industri
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
• Vana att arbeta i affärssystem
• Officepaketet

Meriterande:
• Erfarenhet av Inventor
• Arbetslivserfarenhet från butiksinredningsbranschen
• Erfarenhet av Jeeves


ansökan.

2021-01-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringsprocessen samarbetar ITAB med Randstad Engineering som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom Engineering. För frågor kring rollen så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Forsman på 0702438407 eller [ Email address blocked ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201368683