Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Senior jurist inom IP och affärsjuridik till Gulliksson Göteborg job in Göteborg at Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Senior jurist inom IP och affärsjuridik till Gulliksson Göteborg på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Senior jurist inom IP och affärsjuridik till Gulliksson Göteborg

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Om tjänsten

Utöver kvalificerat juridiskt arbete förväntas du även i denna roll vara delaktig i uppbyggnaden av kontoret och vidare etablering av verksamheten i Göteborg. Med ditt affärsmässiga sinne och din entreprenöriella ådra bidrar du till Gullikssons ökade närvaro i Västsverige.

Vem är du?

Vi söker en handlingskraftig och kreativ advokat eller jurist med åtminstone 5 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom immaterialrätt, it-rätt eller annat rättsområde med inriktning på innovation och teknologi, från t.ex. advokatbyrå, patentbyrå eller industriföretag. Du som söker ska ha mycket goda juridiska kunskaper samt ett särskilt intresse för att arbeta med immaterialrätt. Tjänsten ställer krav på mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt utpräglad språkkänsla eftersom byrån har en internationell verksamhet med klienter och samarbetspartners över hela världen. Du är affärsmässig och förtroendeingivande och du har en god förmåga att etablera och underhålla långsiktiga relationer med klienter.

Vad erbjuder vi?

Vi kan utlova en omväxlande vardag där du erbjuds ett spännande arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Våra uppdragsgivare är allt från det mindre entreprenörsdrivna företaget till stora internationella koncerner inom vitt skilda branscher som t.ex. läkemedel, IT, underhållning, fordon och livsmedel.
Tillsammans med den kontorsansvarige som startat kontoret i Göteborg får du stora möjligheter att forma uppbyggnaden av kontoret och verksamheten, både gällande rekrytering av framtida kollegor och gällande affärsutveckling i stort. Samtidigt som du får vara med och bygga upp något nytt är du en del av en av landets mest välrenommerade byråer inom immaterialrätt.

Om verksamheten

Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som är verksamma särskilt inom immaterialrätt, affärsjuridik, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt och arbetsrätt. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters affärsområden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.
Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. På Gulliksson är vi ca 50 medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. Just nu är vi i en expansiv fas och hoppas kunna välkomna fler medarbetare till oss under det kommande året. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gulliksson med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig researcher Niclas Skarp via [ Email address blocked ] eller 0762116140.
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt examensbevis. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.


 

Rekommenderade jobb

Senior jurist inom IP och affärsjuridik till Gulliksson Göteborg
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Göteborg Heltid
Account Manager till Göteborg!
Benify Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
IT Operations Engineer
Benify Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7B2E17917AE94CC9B572B2323D6F4A48