Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior javautvecklare till Karolinska universitetssjukhus jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior javautvecklare till Karolinska universitetssjukhus på Randstad AB

Senior javautvecklare till Karolinska universitetssjukhus

Randstad AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och utveckla livsviktig IT och skapa framtidens sjukvård, och tillsammans med oss göra skillnad på riktigt?

Sök rollen som Senior Javautvecklare idag och var med på Karolinska Universitetssjukhus resa mot en mer moderniserad, datadriven och förbättrad vård! 


ansvarsområde.

Om tjänsten

Karolinska Universitetssjukhuset söker efter en Senior Javautvecklare som kommer få möjlighet att vara med att driva och leda del av utvecklingen av ett datadrivet och framtidssäkrat vårdinformationssystem. 

Som Senior Javautvecklare kommer du leda och driva utvecklingen inom dataområdet, där datan som byggs bl.a. kommer användas för avancerade applikationer och AI-analys. Denna data kommer i förlängningen ligga till grund för medicinska beslut och på sikt är planen att bygga upp ett team av liknande kompetens, där du kommer ha ett stort ansvar för teknisk ledning. Vidare står Karolinska Universitetssjukhuset inför en migreringsresa där den äldre miljön ska moderniseras och uppdateras - där du kommer ha en viktig roll i utvecklingen av den tekniska riktningen och etablering av arbetssätt. 
 
Du kommer även ha ett operativt ansvar över att flytta data mellan system, skriva avancerade pipelines för att kunna interagera mot kritiska sjukvårdsystem samt ansvara för att verksamhetens Data Warehouse och datakällor uppdateras enligt SLA. 
Karolinska Universitetssjukhuset fokuserar på att kombinera informationssäkerhet och stabila driftsmiljöer med agila utvecklingsmodeller. Du får möjlighet att jobba i en omväxlande arbetsmiljö med hög kompetens, där teamen driver utvecklingsarbetet i nära samarbete med arkitekturgruppen, kliniska vårdverksamheten samt marknadsledande aktörer.kvalifikationer.

Kvalifikationskrav

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en javautvecklare med en stark teknisk bakgrund med erfarenhet av att arbeta med integrationer och big data i komplexa miljöer. Du är en självgående person med god förmåga att samla in och analysera viktig information. Du trivs i att arbeta i team och delar gärna med dig av din kunskap. Du är van vid att hålla i stafettpinnen och driva arbetet framåt på ett pedagogiskt och strukturerat sätt. Vidare ser vi att du har: 

  • Minst 5 års erfarenhet av javautveckling med integrationer och dataöverföring
  • Erfarenhet av ETL-verktyg
  • Erfarenhet av Microsoft SQL server samt Microsoft SQL Server Integration Services
  • Utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

Meriterande
  • Spark/Kafka/Airflow
  • God kunskap inom Microsoft SQL server 2017/2019
  • Databasmodellering och metodologi som t.ex. Kimball
  • Java, Scala och /eller Python
  • DevOps (CI/CD, Docker, Kubernetes)
  • Realtidsflöden, streaming och prestandaoptimering

Självklart vet vi att du är unik med dina erfarenheter och vi ser fram emot att höra vad du kan bidra med i denna roll!


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Karolinska Universitetssjukhuset med Randstad Technologies. Vi behöver din ansökan så snart som möjligt då vi kontinuerligt intervjuar för att hitta rätt kandidat.
 
Om du har frågor kring rollen, kontakta gärna rekryteringskonsult Francisca Andersson Egana, [ Email address blocked ] eller Jimmy Mourad, [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362094