Jobbet Senior IT-tekniker sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior IT-tekniker sökes! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Helsingborg
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du lång erfarenhet inom IT och vill ta nästa steg i din karriär, då är detta helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

De lösningar åt företag som vår kund samarbetar med innefattar bland annat mobil och fast telefoni, växellösningar, support och drift av IT-miljöer.

Tjänsten är på heltid, med arbetstider mån-fre kl. 8:00-17:00. Detta är direktrekrytering, så du blir direkt anställd av kundföretaget. Det finns möjlighet att utgå från bostadsort på västkusten.

Uppstart är så snart vi hittat rätt kandidat. Intervjuer hålls löpande så vi uppmuntrar dig som är intresserad av tjänsten att söka omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och IT samt har en lång erfarenhet från IT-relaterat arbete eller utbildning.

Det är viktigt att du som person brinner för service och har ett konsekvent professionellt bemötande. Du har en kommunikativ förmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare är du en social, hjälpsam och pedagogisk person som alltid erbjuder bästa tänkbara service. Du ska vara driven och ha en stark vilja att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Ta chansen och sök denna spännande tjänst redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44134

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till