SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Senior IT Audit Manager, ICA Gruppen på ICA

Senior IT Audit Manager, ICA Gruppen

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Här har vi en superspännande tjänst för dig som brinner för IT, informationssäkerhet och revision. Den här tjänsten på ICA Gruppen ger dig möjlighet att driva vår utveckling och förmåga framåt inom IT och informationssäkerhetsrevisioner samtidigt som du får arbeta med alla våra olika verksamheter inom ICA-koncernen.. Låter det lockande? Fortsätt läs!   


Om jobbet

I den här har du ett spännande uppdrag i att utvärdera, och med möjlighet att vara med och utveckla, ICA koncernens arbete med IT-styrning, IT-risker och informationssäkerhet. Du kommer att jobba med samtliga av ICA:s dotterbolag och få en unik möjlighet till personlig utveckling genom att jobba med en bred variation av IT-miljöer, organisationer och verksamhetsområden som inkluderar logistik, detaljhandel, bank, försäkring och apotek.  

 

Du kommer att ansvara för revisionsprocessen för hela IT- och informationssäkerhetsområdet, från riskutvärdering till planering, genomförande och rapportering av revisionsuppdragen. En stor del av rollen är att leda och driva utveckling av IT-/infosäk-/digitaliseringskompetens inom hela internrevisionsteamet samt att ansvara för att vidareutveckla teamets arbetssätt med dataanalys och continuous auditing.  

 

ICA Gruppens internrevision består av ca 20 personer där du kommer att ingå som specialist med huvudansvar för IT- och informationssäkerhetsområdet och jobba gruppöverskridande.  Rollen är baserad i Solna med möjlighet att jobba delvis på distans.  


Är du den vi söker?

Senior IT Audit Manager kommer att leda och ansvara för Internal Audits IT-revision i samtliga bolag inom koncernen. Rollen är en ledarroll, men utan personalansvar, som ansvarar för att driva kompetenshöjande aktiviteter i hela Internal Audit-teamet, och samarbetar med både interna och externa kompetenser för IT-revision. Därför söker vi dig som är en erfaren, kommunikativ och affärsorienterad person med hög integritet som har förmågan att skapa förtroende i verksamheten och med ett intresse av att arbeta på flera nivåer i en organisation.  


För att lyckas i den här rollen ser vi gärna att du har: 

  • Examen inom systemvetenskap  

  • Minst 10 års arbetserfarenhet inom områdena IT-revision, informationssäkerhet, risk management eller compliance   


Vi ser det som meriterande om du har även Certifieringar såsom CISA, CIA, CISSP, ISO27001, NIST, COBIT. Erfarenhet av utveckling och förvaltning av dashboards i Tableau eller likande business intelligence verktyg är också ett plus, men inget krav. 

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.  


Vad händer nu?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt eftersom vi gör löpande urval. Sista dag för ansökan är 2023-03-31.

Frågor om tjänsten besvaras av  Anna Blondell, CAE, 0722200715 och Malin Lyth Fried, Audit manager, 0722202368. 


ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.  

 

[ Link removed ]   

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018489