Jobbet Stjärna inom integration till FinTech-bolag i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Stjärna inom integration till FinTech-bolag i Göteborg publicerad av Dignisia AB

Sista ansökningsdag idag
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vårt fintech bolag växer! Vill du revolutionera kreditmarknaden tillsammans med kunniga och hjälpsamma kollegor? För att utveckla arbetet vidare och göra oss redo för både nuvarande och framtida kundsamarbeten vill nu Dignisia förstärka bolaget med en person som vill ta ansvar för våra integrationer. 


ansvarsområde.

Dignisias egenutvecklade mjukvara används för avancerade analys-och kontrolltjänster inom finansiella sektorn. För att få fram en optimal produkt tar man hjälp av både AI och Machine Learning. Dignisia har på kort tid hunnit bli 13 personer och fortsätter växa. Produkten innefattar avancerade analysmodeller som på ett enkelt och intuitivt sätt ska presentera insikt för användaren.

Som ansvarig för våra integrationer har du ett helhetsansvar för förvaltning och utveckling av vårt integrationsarbete. Du kommer att arbeta genom hela kedjan från behov, idé till färdig lösning och att den processen fungerar så optimalt som möjligt. Största syftet med rollen är att ansvara för att kunders data importeras in i Dignisias system på ett så säkert sätt som möjligt. Modulerna i vårt system bygger på att det finns korrekt data om krediter inlästa då felaktig data kan leda till felaktiga beslut hos kund. Det är med andra ord en riktigt viktig roll för oss. 

I rollen ingår således:
• Att se till att data kontinuerligt importeras korrekt från kund och kundernas inkassobolag. 
• Att ta helhetsansvar för att datan håller ihop, att saldouppdateringar matchar transaktioner och liknande. 
• När ny typ av data ska importeras ta ett helhetsansvar från filspec till att datan är inne i systemet. 
• Förståelse för vad datan betyder och vad man kan göra med den. 
• Möte med kundens IT och kundens inkassobolag för att förklara hur Dignisia import fungerar. 
• Att samverka med kunden och kundens inkassobolag i felsökande om vad som orsakar diffar eller felaktigheter. 
• Att tillsammans med kundansvarig ansvara för effektiv onboarding av nya kunder. kvalifikationer.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med integration av data mellan olika system. Du har hög kompetens inom MSSQL. För att kunna felsöka och rätta till buggar samt även vara behjälplig med kodning av nya features inom integration tror vi att du även har hög kompetens inom C#.  Vi vill gärna att du har en relevant akademisk examen eller likvärdig utbildning. Vi vill att du har goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift.

Vi värdesätter även erfarenhet inom/intresse för:
• Olika typer av integrationsprogramvaror såsom ex Logic Apps.
• Kunskap inom kredit- eller inkassoprocessen.

Vi söker dig som har en vilja att verkligen ta ägandeskap för vår integration. Att du är en person som har en vilja att förstå hur allt hänger ihop och ta ett helhetsansvar för datan. Det innebär att du behöver ha en förmåga att driva din egen roll, att du är positiv och har en proaktiv approach och att du är fokuserad på att nå mål och resultat. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett tydligt affärsmannaskap, arbetar strukturerat och metodiskt och har en förmåga att prioritera för att uppnå resultat.

Som person bör du trivas i och lockas av en start-up miljö. Hos Dignisia tar man dom flesta besluten tillsammans och ställer upp för varandra, därför uppmuntrar vi till att utmana varandra, initiativtagande och mod att kunna ifrågasätta beslut. Dignisia tycker även om personer som sprider positivitet och energi och har ett stort engagemang både till produkten och till företaget. God kvalitet och kunden står alltid i fokus. ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Dignisia med Randstad Technologies. Om du har frågor kring rollen eller rekryteringsprocessen vänd dig till rekryterare Pia Tegnér ([ Email address blocked ] eller 0733-573607). Rollen är en rekrytering där du blir anställd av Dignisia. Vi välkomnar alla sökande, både Randstad och Dignisia eftersträvar mångfald.

Referens

201305615

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till