Jobbet Senior HR Partner till spännande verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior HR Partner till spännande verksamhet publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för vår kunds räkning en HR Partner till en spännande verksamhet i Stockholm!

Vårt erbjudande

Nu har du möjlighet att söka en tjänst som HR Partner till en viktig verksamhet. Rollen är bred och du kommer jobba i ett HR-team på 5 personer och rapportera till HR-chefen.

Är du rätt för rollen?

Vi söker dig som motiveras av det breda HR-arbetet och trivs i en verksamhetsnära roll där du stöttar cheferna, både strategiskt och operativt.

Som person är du självgående, strukturerad, lyhörd och drivande med förmågan att få saker att hända. Andra egenskaper som kännetecknar dig är ett framåtriktat HR-tänk och att du på ett smidigt sätt vågar utmana det invanda.

Troligen jobbar du sedan minst 5-7 år i en HR Business Partnerroll där du stöttar en affärsenhet eller ett verksamhetsområde. De bolag du tidigare jobbat i får gärna vara personalintensiva och resultatinriktade. Din utbildningsbakgrund är PAO eller motsvarande akademisk examen.

Du är vad man skulle kunna kalla för HR-kompetent, dvs erfaren och trygg i både det operativa och strategiska HR-arbetet. Du är vidare van att samverka och förhandla med fackliga parter. Har du dessutom ett specialintresse för arbetsmiljöfrågor är det ett extra plus, då detta kommer vara ett område du har funktionsansvar för.

Om tjänsten

I rollen som HR Partner ligger tyngdpunkten på driva det breda HR-arbetet utifrån HR-året. Du kommer att sitta i två ledningsgrupper och stötta 15–20 chefer. I rollen ligger också att strategiskt driva frågor kopplade till arbetsmiljöområdet, ett exempel är verksamhetens Pulsmätningar. Du är van att jobba hands-on i löpande HR-frågor men kan också ta det strategiska perspektivet både vad gäller att utveckla HR-arbetet och att bolla organisatoriska frågor med de ledningspersoner du stöttar.

Söka tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 2 november och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, [ Email address blocked ] 0733- 914108.

 


Referens

91C2A5BE100A4FE596F87BEE11053CA2

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till