Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior HR Business Partner för uppdrag i Norrort jobb i Solna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior HR Business Partner för uppdrag i Norrort på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Senior HR Business Partner för uppdrag i Norrort

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Solna, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR Business Partner hos vår kund kommer du ingå i ett team om totalt 11 HR-kollegor, varav tre personer i motsvarande HR Business Partner-roll. Du kommer självständigt ansvara för hela HR-agendan för en av organisationens regioner, i tätt samarbete med dina kollegor. Detta innebär att stötta och coacha chefer i alltifrån arbetsrättsliga ärenden till rekryteringsstöd och att vara del av regionsledningsgrupp. Du förväntas driva HR-initiativ av både operativ och strategisk karaktär och fungerar som en viktig partner gentemot cheferna i din region.

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med en gedigen bakgrund inom HR, med en trygghet både i sig själv och sin HR-kompetens. Du är van att arbeta i breda roller, där du ansvarar för såväl operativa som mer strategiska frågeställningar. Sannolikt är du en van konsult, med en förmåga att snabbt navigera i nya sammanhang. Vi ser det som en fördel om du är intresserad av arbetsrätt och är trygg i att hantera både enklare och mer komplexa arbetsrättsliga frågeställningar.
Som person är du kommunikativ, smidig och lösningsorienterad. Du är självständig i ditt arbetssätt, samtidigt som du är mån om att arbeta tillsammans som ett team.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande fram till april 2022. Omfattningen på uppdraget är på cirka 75%, men vi välkomnar även dig som önskar arbeta cirka 50%. Kan detta vara något för dig? Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt.

Frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef My Andersson på [ Email address blocked ] alternativt 073 745 43 11.

Sökord: HR, Human Resources, HR Partner, HR Generalist, arbetsrättsspecialist.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: BB0FB387294A4BE9AA95F053CBABA6B0