SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
HR-Business Partner till Euromaint på TNG Tech

HR-Business Partner till Euromaint

TNG Tech Örebro, Örebro län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Nu söker vi en erfaren och handlingskraftig HRBP till Euromaint i Örebro.

Letar du efter en verksamhetsnära tjänst som HR Business Partner ( HRBP ) där du får användning för din gedigna erfarenhet inom HR? Vill du vara med på en spännande transformationsresa i ett internationellt bolag som är ledande aktör inom tågunderhåll? Då har vi en spännande möjlighet för dig där du som HRBP blir en del av Euromaints professionella HR-team.

Med din gedigna erfarenhet och kompetens inom HRs nyckelprocesser kommer du vara med och forma företagets framtid och bidra att vår verksamhet har rätt förutsättningar till att skapa en kultur där medarbetarna trivs och utvecklas. Låter det som en utmaning för dig?

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är en ledande aktör inom tågunderhåll samt en flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar till nytänkande. Här erbjuds du att komma in i ett spännande skede för vår verksamhet där HR spelar en viktig roll i den resan. Vi arbetare både i ett område som är viktigt för hållbarhet och ett internationellt sammanhang.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kommer du mestadels arbeta operativt men även strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:   • Chefsstöd och partner i initiativ inom verksamheten

  • Delta i projekt och implementera nya processer

  • Leda hela rekryteringsprocessen tillsammans med rekryterande chef

  • Stötta chefer kring frågor som t ex rör tolkning av kollektivavtal, fackliga förhandlingar, rehabilitering och lönebildning

  • Analysera och följa upp nyckeltal kopplade till HR-området

  • Delta i ledningsgruppsmöten för en eller flera affärsområden, följa upp och stötta i förändringsarbete

Värt att veta

I HR-teamet står samarbete, arbetsglädje och nytänkande högt på agendan.


Tjänsten är på heltid med förtroendetid. Din placeringsort är i Örebro. Då verksamheten är geografiskt spridd ingår visst resande inom Sverige vid behov.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personaladministration, beteendevetenskap eller motsvarande erfarenhet. Vi tror att du tidigare arbetat som HRBP eller i en likande roll med mycket god erfarenhet från brett HR arbete, gärna i en större internationell organisation.Du har erfarenhet av fackliga förhandlingar och klarar av att tolka kollektivavtal samt är trygg i att hantera alla typer av frågor kopplade till arbetsrätt. Du har också god systemvana och erfarenhet av Officepaketet. Har du även erfarenhet av HR-system är även detta meriterande för rollen.Som person är du målfokuserad, självständig och kommunikativ samt har en god förmåga att arbeta strukturerat. Du har god samarbetsförmåga, är förtroendegivande och trivs i en bred och verksamhetsnära tjänst. Du brinner för att arbeta i en central och drivande roll och utmanas av att arbeta med nya processer och utvecklingsarbeten. Viktigt i rollen är att du är duktig på att bygga relation med olika människor i olika miljöer. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är handlingskraftig har resultatfokus och kan prioritera i vardagen. Du trivs i en roll med ansvar och driver självständigt arbetet framåt.Då många kollegor är engelskspråkiga och viss rapportering till moderbolaget CAF sker på engelska, är det ett krav att du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: CB0A758B51FD4D61A2E158AD6643E361