Jobbet Senior Frontend-utvecklare till Awardit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Frontend-utvecklare till Awardit! publicerad av Friday Tech Recruitment

Projektanställd-Visstidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en del av ett växande bolag där du får möjlighet att vara delaktig i allt som händer? Hos Awardit får du vara med och skapa lojalitets- och e-handelslösningar på en modern frontend-stack för flera av Nordens största och mest välkända företag och varumärken som t.ex. SAS, E.ON, American Express, Handelsbanken, Mastercard och Klarna.

OM TJÄNSTEN:

Hos Awardit blir du en del i ett vasst team och arbetar med en isomorfisk React-stack mot olika API-lager (GraphQL/REST) ovanpå bl.a. e-handelsplattformen Magento. Inom teamet kommer du få ett roligt, kreativt och stimulerande arbete med spännande projekt där egna initiativ uppskattas och dina idéer och inspel värdesätts högt.

VI SÖKER DIG SOM:

Har minst ett par års erfarenhet av javascript-fokuserad frontendutveckling med avancerad CSS. Du drivs av möjligheten att utvecklas och tycker om att tackla utmaningar. Du är en nyfiken, ivrig problemlösare som gärna anammar nya tekniker, verktyg och metoder som kan göra ditt arbete effektivare och kundupplevelsen i produkten bättre. Som erfaren frontend-utvecklare är det extra bra om du har tidigare erfarenhet av React, Redux och ett öga för UX-design.

Du tycker om att ta egna initiativ, tänker proaktivt och tycker om att arbeta tätt tillsammans med produktägare och UX-designer för att driva projektet framåt och leverera en så bra produkt som möjligt.

Vidare ser vi att du har:

  • Gedigen erfarenhet av javascript-fokuserad frontendutveckling
  • Mycket god förståelse för, och erfarenhet av att bruka, modern (ES6+) Javascript
  • Förmåga att skriva högkvalitativ CSS utan färdiga ramverk
  • Pratar och skriver svenska flytande

Det ses som meriterande om du har kunskaper inom PHP-utveckling, MySQL eller andra e-handelssystem.

OM KUNDFÖRETAGET:

Awardit har utvecklat lojalitetslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten. I Göteborg sitter vi i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid (3h flex per dag och möjlighet att arbeta hemifrån vid behov)
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Göteborg, Gamlestaden
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström
  • Lön: Fast månadslön

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Frontend, React, Senior, Göteborg, Programmering

Referens

friday281

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till