Jobbet Senior Financial Controller till försäkringsbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Financial Controller till försäkringsbolag publicerad av Amendo Bemanning

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en Financial Controller med erfarenhet från försäkringsbranschen och tillgänglig för nya utmaningar omgående så kan detta vara rätt möjlighet för dig! Hos denna kund erbjuds du en spännande och utvecklande roll där du har chans att påverka. Rollen passar också dig med intresse och erfarenhet av ledarskap vilket är en viktig del i rollen. Du som sökande drivs av förändring och effektivisering. Företaget är beläget i centrala Stockholm i trevliga lokaler och med goda kommunikationer. Start sker omgående och uppdraget pågår i 9 månader. 

Arbetsbeskrivning 
Amendo söker på uppdrag från kund en Senior Financial Controller med erfarenhet från försäkringsbranschen. I rollen kommer du även att ha ett ledaransvar för ett mindre team samt att ansvara för koncernens bokslut. 

Sammanfattningsvis innehåller rollen följande ansvar och arbetsuppgifter:

- Ansvar för koncernens bokslut och rapportering
- Rapportering till myndigheter
- Intern kontroll och uppföljning
- Koordinering med revisorer
- Förändringsarbete 

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. För detta uppdrag finns även möjlighet att vara underkonsult. 

Kvalifikationer och egenskaper
För att passa in i denna roll så tror vi att du har en ekonomiutbildning eller motsvarande. Du har också lång erfarenhet av arbete som Financial Controller/Redovisningschef. Det är start meriterande om du också har erfarenhet från redovisning och rapportering i ett försäkringsbolag. 

Rätt kandidat besitter vidare följande egenskaper: 

• Ledaregenskaper

• Ansvarsfull och noggrann

• Driven

• Kommunikativ 

• Kunskaper om systemen E1 och Cognos Controller är en fördel

• Goda kunskaper i Excel 

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. [ Link removed ] - Click here to apply to Senior Financial Controller till försäkringsbolag 

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Oskar Windolf, [ Link removed ] - Click here to apply to Senior Financial Controller till försäkringsbolag. Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Referens

teamtailor-967917-182041

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till