Jobbet Senior Eventprojektledare sökes till IDG AB! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior Eventprojektledare sökes till IDG AB! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta inom event? Är du driven, kreativ och engagerad i ditt arbete? Är du likaså strukturerad samt har ett sinne för planering? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund IDG är världsledande inom databasdrivna tech media, event och marknadsföringsföretag. IDG är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsföringsmöjligheter som accelererar inköp och fördjupar engagemang. IDG påverkar de mest kraftfulla it-köparna i världen, från ledande it-beslutfattare, digitala experter till tech entusiaster och alla däremellan. Med en omfattande produktportfölj som spänner sig över digitala plattformar, video, event och mobilt i 97 länder påverkar IDG:s varumärken inköp hos hela spektrumet av IT-köpare.
Nu söker IDG en Senior Eventprojektledare till sitt härliga kontor beläget på Södermalm i Stockholm. I rollen som Projektledare kommer du främst att arbeta mot varumärkena Webbdagarna, TechWorld samt Computer Sweden. Du kommer i denna roll att ha det övergripande ansvaret för lokal och logistik samt all produktion kring utställningar och upplevelser på plats. Affärsutveckling är en del utav vardagen där du tillsammans med ditt team planerar, genomför och sammanställer era event. Vidare är du närmsta kontaktperson med både tekniker och produktionsbyråer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

-Projektledning av praktiskt genomförande på plats
-Lokal, logistik samt bemanningsansvar
-Ansvar för körscheman och praktiskt genomförande
-Kontaktperson och ansvara för leverans till partners
-Affärsutveckling av event

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos IDG där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är främst förlagda dagtid måndag-fredag. Under eventperioder kommer flexibilitet att krävas under både mornar och kvällar. För vidare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

För att trivas i denna roll krävs det prestigelöshet och en stark vilja att ta sig an blandade arbetsuppgifter med stor entusiasm och ledarskap. God samarbetsförmåga är en viktig egenskap för befattningen, då den har många kontaktytor inom och utanför organisationen. Utöver det är det viktigt att trivas med att jobba både strategiskt och operativt. Vi ser gärna att du har en efter gymnasial utbildning inom Projektledning eller Event. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har utmärkta planerings- och projektsamordningsfärdigheter och god kommunikationsförmåga. Du ska trivas som spindeln i nätet och ha en stark känsla för service. För att klara av den här tjänsten är det även av största vikt att du kan hantera tidspress, samtidigt som du är en lösningsdriven lagspelare med en kreativ problemlösningsförmåga. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42839

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till