Jobbet Senior Entreprenadbesiktningsman sökes till Diagona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Entreprenadbesiktningsman sökes till Diagona! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och vill bidra till trygga bygg- & anläggningsprojekt? Är du lösningsorienterad och vill utvecklas i ett spännande bolag? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Diagona AB är en teknikkonsultverksamhet med försäljning av tjänster inom affärsområdena Mätning, Inspektion, Marin, UAS och Byggproduktion. Bolaget är verksam inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen sedan år 2015 med en affärsidé om att erbjuda högkvalitativa tjänster till företag, offentliga verksamheter och privatpersoner där lösningar utgår från kundens behov och resultatfokus leder till långsiktiga affärsrelationer.

För Diagonas räkning söker vi nu en Entreprenadbesiktningsman som kommer att ingå i avdelningen Besiktning inom Diagona Inspektion som består av 6 ingenjörer. I rollen kommer du arbeta inom diverse olika uppdrag inom bygg- & fastighetssektorn, bland annat inom projekterings-, produktions- och förvaltningsskeden där fokus är att skapa tydliga förutsättningar för effektiva & kvalitetsmässiga arbetsprocesser och beslut. Rollen som entreprenadbesiktningsman är bred och innefattar huvudsakligen:

- Genomföra besiktningar inom bygg och fastighet
- Teknisk uppföljning vid statusinventeringar
- Projektledning från start till slut
- Kvalitetssäkring och verkställande av arbetsmetoder

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av Diagona AB och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. För denna tjänst tillämpas varierande arbetstider på projektbasis som omfattar 40h/ vecka. Då tjänsten innefattar frihet under eget ansvar styr du dina egna arbetstider utifrån respektive projekt och utgår till viss del hemifrån och från huvudkontoret i Kista. Kollektivavtal och friskvård tillämpas med möjlighet till förmånsbil, dator och telefon i tjänsten.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och tidigare arbetslivserfarenhet som besiktningsman inom bygg- och fastighetsbranschen. Du som söker har en godkänd civil-/högskoleingenjörsexamen eller likvärdig utbildning. Vi ser att du har erfarenhet av fältmässiga besiktningar inom hus, fastigheter eller byggentreprenader och har erfarenhet inom fastighetsbranschen. Är du SBR godkänd/ certifierad entreprenadbesiktningsman är detta starkt meriterande för tjänsten. Besitter du även goda kunskaper inom områdena: teknisk due diligence, entreprenadjuridik, UAS, fuktmätning, termografering är detta meriterande. Erfarenhet inom besiktningsområden sprinklersystem, El/kraft, VVS och anläggning bedöms som starkt meriterande.

För att passa in i rollen är du målinriktad och serviceinriktad då du är mån om att skapa kvalitativa processer och beslut. Vidare är du noggrann i de uppgifter du tar dig an samt har en social förmåga då du är utåtriktad. Krav för tjänsten är att du besitter goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Passar beskrivningen bra in på dig? Sök tjänsten redan idag då vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54809

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till