Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Embedded Software Developer jobb i Stockholm på Neonode

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Embedded Software Developer på Neonode

Senior Embedded Software Developer

Neonode Stockholm, Stockholms län Heltid

Neonode Inc. (NASDAQ:NEON), grundat 2001, är ett publikt bolag med huvudkontor i Stockholm. Neonode erbjuder optiska sensorlösningar för beröringsfri touch, geststyrning samt detektering av omgivningar och objekt. Neonodes teknik har varit banbrytande i tjugo år och finns idag implementerad i fler än 80 miljoner produkter globalt och bolaget innehar fler än 100 patent världen över. Neonodes kundbas inkluderar några av världens mest kända Fortune 500-bolag inom en mängd olika branscher såsom konsumentelektronik, hemutrustning, hissar, kiosker och fordon.

Vill du jobba på ett globalt entreprenöriellt, innovativt företag med professionella fantastiska kollegor? Vill du vara med på en global spännande resa där vi förändrar sättet som människor interagerar med maskiner? Vill du ha ett jobb där du får stor möjlighet att påverka, där du kan utvecklas, -utveckla och arbeta med ny teknik?

Rollbeskrivning

Vi söker en Senior Embedded Software Developer till vårt Embedded-team. Teamet ansvarar för Neonodes inbyggda mjukvara i våra optiska sensorlösningar för beröringsfri touch.

Embedded-teamet är mitt uppe i en omvälvande resa. Vår nuvarande inbyggda mjukvara skrivs om från grunden. Det innebär att vi tar våra produkter till nästa nivå. Vi skapar en mer flexibel plattform som gör det enklare att lägga till nya funktioner och att anpassa produkterna för olika tillämpningar.

Målet är att behålla och ytterligare stärka Neonodes ledande position på marknaden för beröringsfri touch. Vi vill skapa en produkt i världsklass som sätter standarden för hur människor på ett intuitivt och hygieniskt sätt interagerar med tekniska system.

I rollen som Senior Embedded Software Developer kommer du vara en nyckelperson i vårt agila Embedded-team. Du kommer vara en av de drivande krafterna i utvecklingen av vår nya inbyggda mjukvara.

Dina erfarenheter

Master- eller kandidatexamen i datavetenskap (eller motsvarande)

Minst 5 års arbetslivserfarenhet av utveckling för inbyggda system

Embedded C och RTOS, gärna FreeRTOS

Agil utvecklingsmiljö, gärna Scrum

Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande

Andra programspråk, ex. Python och C#

USB, I2C

CMake

Docker

CI/CD

Signalbehandling

Vi erbjuder dig

Som anställd på Neonode erbjuder vi dig en arbetsplats som satsar på din karriär, bryr sig om dig och din utveckling. Kulturen är innovativ med duktiga specialister som går samman för att utveckla världens mest avancerade optiska sensorlösningar för beröringsfri touch. Vi har en öppen företagskultur där mångfald är en viktig del av vårt DNA. Vårt kontor i Stockholm ligger centralt på Östermalm i Garnisonen. Vi erbjuder både fri cykel- och bilparkering. Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme samt regelbundna hälsoundersökningar. Vi tror att dessa faktorer skapar en arbetsplats där du kan göra fantastiskt arbete.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Karl-Johan Svennenfors, Director Software Development, 0725-10 60 30.

Sista ansökningsdag är 2021-10-31. Vi granskar ansökningarna kontinuerligt, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryterings- och bemanningsföretag samt försäljare av annonser.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 25