Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Elektronikingenjör till ALTEN Group jobb i på ALTEN Sweden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Elektronikingenjör till ALTEN Group på ALTEN Sweden

Senior Elektronikingenjör till ALTEN Group

ALTEN Sweden Heltid


Personality / Commitment

Är du elektronikingenjör, söker förändring och nyfiken på vilka möjligheter ett av världens största konsultföretag har att erbjuda?

Förtroendet från våra kunder är starkt och efterfrågan på konsulter och kompetens från ALTEN är just nu högt.

För att möta deras behov vill vi på ALTEN Umeå förstärka vår grupp inom Engineering med en ELEKTRONIKKONSTRUKTÖR.

Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi på ALTEN drivs av att se människor växa och utvecklas, både professionellt och personligt. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden, både nationellt och internationellt, kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas.

ALTEN är ett starkt växande bolag och ser fram emot att ha med just dig på resan. Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Vi på ALTEN erbjuder en trygg karriärresa och värdesätter våra medarbetares välmående och värderar deras balans mellan arbete och privatliv högt. Detta innefattar bland annat kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.Job / Skills

Vår nästa kollega önskar vi är nyfiken, engagerad samt intresserad av att jobba i ett spännande och framgångsrikt konsultbolag med goda utvecklingsmöjligheter. Utöver detta har ALTEN följande önskemål:

  • Högskoleingenjörsexamen eller civilingenjörsexamen med elektronikinriktning.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • 5 års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av kretskortkonstruktion, kablagedesign eller test & verifiering.
  • Exempel på meriterande kompetenser; Altium designer, AutoCAD Electrical, E-PLAN, E3 eller orCAD.
  • FPGA-utveckling är starkt meriterande.

Vi ser att bland annat möjligheter inom Life science och Auotomotive, så har du erfarenhet härifrån eller gärna vill bredda din kompetens så är vi intresserad av din ansökan!

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

We believe in growing together!

 

Låter detta som något för dig eller vill du veta mer? I så fall tycker inte vi att du ska tveka, ansök direkt eller kontakta Talent Acquisition Partner Lukas Grönroos [ Link removed ] eller Business Manager Rickard Holm [ Link removed ]
Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AD011031