Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior ekonomikonsult / Controller / Redovisning till Deloitte jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior ekonomikonsult / Controller / Redovisning till Deloitte på Bravura

Senior ekonomikonsult / Controller / Redovisning till Deloitte

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du en bred bakgrund inom redovisning eller controlling? Har du därtill ett stort driv och vill utmana dig själv i ett nästa steg i karriären? Deloitte BPS erbjuder dig ständig utveckling, ett globalt nätverk och en möjlighet att bli en av framtidens ledare inom en ekonomifunktion!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Deloitte.

Om företaget

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder hjälper dem sina klienter och dess omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är deras strävan att göra en meningsfull skillnad. Deloitte tror att när deras klienter och samhället blir starkare, blir Deloitte det också! Det är därför självklart för dem att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt deras strategi för mångfald, ALL IN.

Deloittes affärsområde Business Process Solutions (BPS) är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom ekonomifunktionen där dem stöttar sina klienter med interimslösningar och projektbaserade leveranser. BPS består i dag av cirka 180 drivna konsulter i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Arbetsuppgifter

I rollen som senior businesskonsult på BPS hos Deloitte arbetar du med varierande och utmanande uppdrag ute hos deras kunder. Kunderna är allt ifrån mindre bolag till internationella börsnoterade koncerner inom olika branscher.

Som anställd på BPS arbetar du inom båda BPS områden (Interim samt Projektstöd), men kan periodvis vara mer aktiv inom ett av dem. Vid interimslösningar täcker du under en övergångsperiod upp en tjänst som redovisningsekonom, controller, redovisningsansvarig, CFO eller liknande. Vid projektstöd hjälper du dina klienter bland annat effektivisering och förbättring av processimplementation och affärssystem. Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Du har alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och du träffar regelbundet kollegor inom BPS för utbildningar samt sociala aktiviteter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• B.Sc. inom relevant område, exempelvis ekonomi eller finans. Meriterande med M.Sc. inom relevant område
• 2-5 års erfarenhet från brett redovisningsarbete samt haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare
• Goda kunskaper i Excel
• Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
• Meriterande om du arbetat som projektledare eller haft ledarposition i en tidigare befattning

För att lyckas och trivas i rollen som konsult inom BPS är ditt intresse för att själv utvecklas och utmanas lika stort som intresset för att utveckla dina klienter. Du är kommunikativ och tydlig i din pedagogik där du visar på en styrka att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är övertygande, visar en trygghet i dina klientleveranser samt är en ambassadör för BPS både internt och externt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som konsult har du också ett starkt teamfokus, en förmåga att leda och utveckla andra samt att du bidrar med nya idéer och proaktiva tillvägagångssätt för att nå högsta möjliga kvalitet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, ekonomikonsult, senior redovisningsekonom, redovisning, redovisningsekonom, årsbokslut, controlling, controller, CFO, ekonomiexpert, Göteborg, heltid, rekrytering

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3565901