SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Kvalificerad ekonomiassistent till Steelwrist Rosersberg jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Kvalificerad ekonomiassistent till Steelwrist Rosersberg på Poolia

Kvalificerad ekonomiassistent till Steelwrist Rosersberg

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Steelwrist är en global tillverkare av tiltrotatorer, snabbfästen och redskap för grävmaskiner med huvudkontor i Rosersberg. Vi söker nu en ekonomiassistent som främst kommer att arbeta med vår kundreskontra och senare även axla rollen som ansvarig för månadsbokslut av ett mindre bolag i koncernen.
Vill du jobba i nya, fräscha lokaler i Rosersberg, i ett expansivt företag med häftiga produkter och i ett härligt gäng. Då är detta jobbet för dig!

Som ekonomiassistent på Steelwrist kommer du in i ett spännande skede med tillväxt och expansion. Du ansluter till ett familjärt bolag och ett team med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där man arbetar självständigt, men företagskulturen andas teamwork och högt i tak. Medarbetarna är Steelwrists viktigaste resurs och tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Om tjänsten
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer att vara anställd på Poolia Finance och uthyrd till kund (hyrköp). Efter sex månader finns det mycket stora möjligheter till att tjänsten övergår till en anställning hos Steelwrist med start så snart som möjligt.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
•  Kundreskontra
•  Kontakt med internationell säljorganisation rörande fakturafrågor
•  Kundsamtal och mejl gällande fakturafrågor
•   Fakturering samt bevakning av sena betalningar, utredningar m m
•   Ansvarig för månadsbokslut av ett mindre dotterbolag i koncernen
•  Behjälplig med övriga förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen


Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 5 års erfarenhet från arbete med kundreskontra/redovisning, gärna från ett internationellt tillverkande bolag.


Du har tidigare gjort månadsbokslut för ett mindre bolag.

Vi ser gärna att du har arbetat med exportfakturering.

Du är en van användare av MS Office och affärssystem, meriterande och du har arbetat i Monitor.
Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikationsförmåga. Du är kvalitetsmedveten, ansvarsfull, noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat och du trivs i roller där du arbetar tillsammans med kollegor för att utveckla rutiner och processer.


Om verksamheten
Vi är måna om att du som konsult hos oss skall trivas både ute på din arbetsplats samt som anställd av Poolia. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig även friskvårdsersättning, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter som anordnas av Poolia. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig ute på din arbetsplats så att du blir framgångsrik i ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 67416