Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Senior ekonom till Öckeröborgen på Öckerö job in Göteborg at SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Senior ekonom till Öckeröborgen på Öckerö på SJR AB

Senior ekonom till Öckeröborgen på Öckerö

SJR AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Öckeröborgen är en koncern bestående av ett flertal företag inom marina sektorn där huvudkontoret ligger på Öckerö i Göteborgs skärgård. Inom gruppen ingår bland annat Ö-varvet, Hasslö Varv, Simrishamns Varv, Tenö Varv, Berg Marin, Power House, Power Tech Sweden, Donsö Engine and shiprepair, Imatech Marin & Industri och Imatech Marin Norge. Bolagsgruppen består av totalt 42 bolag med en sammanlagd omsättning på 1,3 miljarder och sysselsätter över 400 medarbetare.

Huvudkontoret är på Kompetenshuset Öckerö medan den gemensamma ekonomifunktionen är belägen i Ö-Varvets lokaler på Öckerö. Verksamheternas ekonomi sköts administrativt främst härifrån på lokala kontor i Göteborg (Grimmered och Långedrag) Bolagsgruppen fortsätter att växa och utveckla organisationen och behöver nu förstärka med en senior ekonom till redovisningsteamet.

Vad innebär rollen och vem söker vi?   
Ekonomiavdelningen består av ca tio medarbetare uppdelade i tre ansvarsområden, en controllergrupp som är ansvarig för verksamhetsuppföljning/utveckling av varvsbolagen, en för fastighetskoncernen och en redovisningsgrupp där du ingår och ansvarar för att leda och fördela det dagliga arbetet. Du, tillsammans med fyra kollegor, ansvararar för den löpande redovisningen, moms och skatt, månadsbokslut samt årsbokslut och årsredovisning. Du kommer utöver att leda det dagliga arbetet inom redovisningsgruppen också vara högt involverad tillsammans med controllergruppen i uppföljning av varvsverksamheterna, analys samt genomförande av förbättringar. Rollen har ett tydligt mål att hitta och arbeta fram effektiva rutiner och systemförbättringar så att ekonomigruppen kan fokusera arbetstiden på utvecklande, värdeskapande stöd till verksamheterna och minimera manuellt arbete.

Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom redovisning sedan tidigare och har arbetat med hela flödet tom årsredovisning och rapportering. Du har ett coachande förhållningssätt och trivs med att ta ett helhetsansvar. Vidare har du en drivkraft och ett intresse i att hålla dig uppdaterad kring verksamheten och dess processer samt informera gruppen om framtida projekt och styra och stötta inför deadlines varje månad. Vi tror att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta i en föränderlig miljö där du får vara med och skapa nya rutiner och driva förbättringsprojekt. Vi ser gärna att du har lokal anknytning i någon form och trivs med vindarna från havet, sommar som vinter! Välkommen med din ansökan!

Din ansökan 
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson på telefonnummer 031-333 54 71. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: senior redovisningsekonom

 

Rekommenderade jobb

Senior ekonom till Öckeröborgen på Öckerö
SJR AB Göteborg Heltid
Säljande konsultchef till Amendo Göteborg
Amendo Bemanning Västra Götalands län - Göteborg Heltidsanställd
Ej angett
Marknadschef
Witre AB Västra Götalands län - Mölndal Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1211037-245651