Jobbet Senior EHS- manager till GE Power Växjö har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior EHS- manager till GE Power Växjö publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Växjö

Arbetsbeskrivning

GE POWER är världens främsta digitala industriföretag som förändrar branschen med mjukvara, maskiner och lösningar som är ihopkopplade, responsiva och förutsägbara. GE är organiserat kring ett globalt utbyte av kunskap som vi kallar ”GE Store”, genom vilken varje affärsområde delar och får tillgång till samma teknik, marknader, struktur och kunskap. Varje uppfinning ger näring åt innovation och användning tvärs över våra industrisektorer. Med människor, tjänster, teknik och storlek levererar GE bättre resultat till kunder genom att tala branschens språk. www.ge.com

Vi söker nu en EHS-Manager till GE-Power i Växjö. Uppdraget förväntas starta omgående. På GE har du en fantastisk arbetsmiljö med oändliga möjligheter till en framgångsrik karriär. GE har idag 2200 anställda i Sverige och sträcker sig från norr till söder. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som EHS-Manager kommer du jobba med miljö, hälsa & säkerhet i en kontorsmiljö. Att upprätthålla ISO 45001 och 14001-certifieringar och interna krav (Framework 2.0 och Life Saving Principles). Du kommer också implementera kontinuerliga förbättringar och säkerhet för webbplatsen Växjö vilket är förenat med stort ansvar.

Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:
• Att underhålla och förbättra ledningssystemet tillsammans med kvalitetsledaren.
• Att koordinera och föreslå förbättring av processerna med processägare och kvalitetsledare.
• Introduktion av ny personal och konsulter samt genomföra regelbundna utbildningar för personal i styrsystemet.
• Att koordinera och utföra interna revisioner.
• Deltagande i externa EHS-managementprogram för benchmarking samt hålla ledningsgruppen informerad om  nya och kommande trender.
• Övervaka och analysera KPI:s
•Kontakt med myndigheterna om miljö & arbetsmiljöfrågor

Vem är du?

Till rollen som EHS-Manager söker vi dig med minst fem års erfarenhet inom liknande arbete. Du besitter en god kommunikationsförmåga. Som person är du initiativtagande med en förmåga att arbeta självständigt. Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom detta område.

Goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska. Färdigheter på svenska är att föredra på grund av att mycket skriftlig information och instruktioner sker på svenska.


För frågor var god kontakta Emilia Råvik  på emilia.ravik@lernia.se eller Louise Öman på louise.oman@lernia.se . Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 

God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga är en fördel.

Färdigheter på svenska är att föredra på grund av att mycket skriftlig information är på svenska.

Referens

52256

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till