Jobbet Senior Controller sökes till ISS Facility Services! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior Controller sökes till ISS Facility Services! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Motiveras du av att bygga relationer i mötet med kunder och kollegor samt har 2-4 års erfarenhet som Controller? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra ‘The Power of the Human Touch’ i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation? Läs mer på: www.se.issworld.com

Vi söker nu för kunds räkning en erfaren Controller. I rollen som Senior Controller kommer du att genom kontroll och analys säkerställa processerna för ekonomistyrningen. Vidare kommer du att stödja bolaget med finansiell uppföljning och analys, arbeta aktivt med ekonomistyrningsfrågor samt på dagligbasis stötta resultatansvariga. Arbetsuppgifter och ansvarsområden ser ut som följande:

-Stötta verksamhetens chefer i frågor som rör ekonomistyrning och resultatutveckling
-Leda, samordna och utföra
-Bokslut
-Budget, estimat och prognos
-Handlingsplaner och gapanalys
-Cash Flow
-Rapportering, uppföljning och analys
-Identifiera och driva förbättringsprocesser inom kontrakt och affärsområde
-Delta i ISS interna utvecklingsprojekt
-Utveckling av nya rutiner och verktyg

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund ISS med sitt HK i Liljeholmen. Du kommer att sitta operativt ute hos kund i centrala Stockholm ca 4 dagar i veckan. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstider, övertid förekommer. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För vidare frågor kontakta ansvarig rekryterare: Fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom Ekonomi, gärna med inriktning Finans eller Redovisning. Du har 2–5 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. För att trivas hos vår kund är det viktigt att du gillar utveckling, förändring och utmaningar då de arbetar med spännande företag som ständigt är i utveckling. Du kommer arbeta konsultativt med deras kunder och de lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Som person är du ambitiös, noggrann och flexibel. Du har en god kommunikativ förmåga och är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska i tal såväl som i skrift. Som person har du stort eget driv och är van att ha många projekt igång samtidigt.

Är det dig vi beskriver ovan? Sök då jobbet redan idag! Söker gör du enkelt genom att ladda upp CV/personligt brev på vår hemsida tillsammans med en motivering till varför just du är den vi söker! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44301

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till