Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Cobolutvecklare - Mainframe–Customer Master Data jobb i Sundbyberg på Swedbank AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Cobolutvecklare - Mainframe–Customer Master Data på Swedbank AB

Senior Cobolutvecklare - Mainframe–Customer Master Data

Swedbank AB Sundbyberg, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Letar du efter nya utmaningar och du vill arbeta nära en banks hjärta? Kommer du att gilla att jobba  i ett område som är en central del av alla våra banktjänster? Då är den här tjänsten något för dig.

Vi är ett team med fantastiska medarbetare och vi ser fram emot att du kommer att jobba tillsammans med oss! Du kommer till en spännande miljö där vårt team ansvarar för data om våra kunder samt övergripande engagemang de har i banken. Vi är en del av leveransen för att säkerställa att Internetbanken, mobilbanken fungerar och även de interna systemen som används på kontor och back office. Så här gäller det att leverera säkra och stabila tjänster!


ansvarsområde.

Delta i hela leveransen, från lösningsarkitektur, design till utveckling och produktion samt också förvaltning av egenbyggda system.
Vara en del i ett agilt team som ingår i Customer Master Data Management, där vi bygger de bästa lösningarna tillsammans som vi också långsiktigt förvaltar.
Delta och bidra i olika nätverk, samt jobba med andra enheter i banken – allt för att skapa så stort värde som möjligt för våra kunder. Att bygga och underhålla säkra och stabila lösningar i ett område som är en central funktion för flera av bankens system  


kvalifikationer.


  • Erfarenhet av att ha arbetat med Cobol på mainframe, DB2, SQL samt tillhörande utvecklingsverktyg
  • Gärna erfarenhet av agila arbetssätt och team
  • Generell kunskap och ett genuint intresse av IT system och trender, med fördel inom den finansiella sektorn 
  • Flytande engelska och svenska i tal och skrift   
Meriterande 

  • Med erfarenhet eller ett stort intresse av utveckling och förvaltning av affärs och IT infrastruktur i en stor organisation. Gärna bank och/eller finansområdet. Har du dessutom erfarenhet av MDM och/eller AML/KYC området så är det ett plus. 
  • Erfarenhet att arbeta med olika integrationsmönster och tekniker i stora och komplexa miljöer.
  • Färdigheter och erfarenheter i modellering, metoder och verktyg som används i IT arkitekturarbete. 
Som person är du lösningsorienterad och sätter kunden i fokus samt en stark lagspelare som tänker kvalité. Du skall samtidigt kunna ta tag i saker själv och driva dem. Du har en flexibel inställning och är alltid beredd att hjälpa till där det behövs mest just nu. Du har lätt för att kommunicera och känner dig trygg i dig själv. Du kommer att ingå i ett team som är navet i banken och kommer i kontakt med många olika områden. 


ansökan.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum som är den 31 oktober.  I denna rekrytering samarbetar Swedbank med Randstad Technologies. Vid frågor ber vi dig kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ann-Christine Holmer, [ Email address blocked ] .
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201359475