Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Category Manager till Circle K jobb i på Home of Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Category Manager till Circle K på Home of Recruitment

Senior Category Manager till Circle K

Home of Recruitment Heltid

Vi söker nu en erfaren Category Manager till vårt team inom Market Development. Som Category Manager inom Circle K jobbar du i en ovanligt bred roll och i en global såväl som lokal miljö. 

Niklas Lindholm, Group Category Manager (och kanske din blivande chef?) berättar: Trots att Circle K är ett stort globalt företag är gemenskapen och omtanken om människan stor. Jag upplever att vi arbetar som ett team, har roligt ihop och både stöttar och hjälper varandra. Det egna initiativet och drivet premieras och för den som vill utvecklas finns väldigt många möjligheter. Jag tycker personligen att det globala perspektivet är superspännande och vi har ett antal roller inom företaget som jobbar i den här globala kontexten.   

Mer om rollen: 

Vi söker nu en Senior Category Manager vars ansvar blir försäljning och marknadsföring av Circle K:s tobakserbjudande och bilvårdssortiment.

Kategorirollen för tobak är en av våra viktigaste då sortimentet står för en stor andel av våra butikers försäljning samt att det är ett globalt satsningsområde för Circle K. Vi växer mer än marknaden och vår ambition är att bli bäst i klassen både inom traditionella delar av sortimentet och nya. 

Market Development är avdelningen på Circle K där hela kategoriavdelningen samt kommunikations – och marknadsavdelningen ingår. Vi ansvarar för butikens försäljning med hjälp av sortiment, kampanjer och prissättning. Vi är extremt fokuserade på att utveckla och växa vår affär, både i stort och smått. Det kan handla om produkt- eller konceptutveckling för att förnya vårt kundererbjudande på olika sätt, men även om optimering av vår befintliga affär.

För din kategori äger du alla leverantörskontakter, processen för sortimentsrevidering och optimering, gör löpande marknads- och kampanjplanering samt utför prisundersökningar och prissättning. Du är också ansvarig för den årliga affärsplaneringen och kategoriplaner för dina kategorier. Arbetsuppgifterna i den här rollen spänner högt och lågt. Från strategi till genomförande av utsatta planer samt kommunikation av dessa. För att lyckas i rollen och säkra framgång i utrullning i butik, jobbar du tight med andra avdelningar inom Circle K, framförallt Operations, Marknadsavdelning och vår europeiska matrisorganisation. 

Övergripande ansvarsområden:

 • Försäljning, Volym och Marginal enligt Business plan inom dina kategorier.
 • Marknadsaktiviteter och kampanjer samt kampanjförhandling med leverantörer
 • Säkra kvalitet i masterdata, planogram och kampanjläggning tillsammans med Convenience Support
 • Kontinuerligt arbeta med utvecklingsprojekt, både lokala och global som stöttar business plan och global tillväxtagenda
 • Proaktivt arbeta för att säkra helheten i kunderbjudandet 
 • Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering på vårt fina servicekontor i centrala Stockholm. 

Vem du är:

Vi tror att du verkligen gillar att ta ett helhetsansvar för din kategori och att driva den från ax till limpa i samarbete med stora globala leverantörer. Det här betyder att du jobbar både väldigt strategiskt och proaktivt, men också kan vara operativ och se till att lösa problem och utmaningar längs med vägen inför lansering. Du är inte rädd för att ta hjälp av kollegor i teamet eller på andra avdelningar som berör ditt område. Här hjälps vi åt och vi vinner som ett lag. Kunden är vårt fokus och vi gör det tillsammans.  

Erfarenhet och utbildning: 

 • Universitetsutbildning eller likvärdigt inom ekonomi/marknadsföring
 • Förmodligen har du minst 3-5 års tidigare erfarenhet som kategori- eller produktchef inom dagligvaror, servicehandeln eller liknande
 • Erfarenhet av förhandling
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • En fördel är om du tidigare arbetat inom större matrisorganisationer 

Mer om rekryteringen: 

Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Circle K med rekryteringen av den här tjänsten. Vi arbetar kompetensbaserat genom processen, och du söker den enkelt genom att svara på några frågor och bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte ta del av personligt brev. Sök gärna så snart som möjligt, men allra senast 28 oktober. Vi kan komma att avsluta processen före sista ansökningsdatum, så sök så snart som möjligt. Har du några frågor? Kontakta i så fall gärna Anki Stafwerfeldt, på [ Link removed ] eller 0733-887007.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Mer om Circle K:

Du har förmodligen redan mött oss. Kanske har du stannat till för en kopp kaffe, tankat bilen eller köpt något att äta på resan. I så fall vet du vad Circle K står för. Att göra vardagen enklare för människor världen över. Vi har vuxit till ett framgångsrikt globalt företag med mer än 15 000 butiker i 24 länder. Totalt har vi mer än 130 000 anställda som arbetar i våra butiker och på supportkontoret. För när du växer så växer även vi!

 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56