Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior C#-utvecklare till bolag inom e-hälsa i Karlstad jobb i Karlstad på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior C#-utvecklare till bolag inom e-hälsa i Karlstad på Randstad AB

Senior C#-utvecklare till bolag inom e-hälsa i Karlstad

Randstad AB Karlstad, Värmlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Hjälp sjukvården att rädda liv!

Hos oss kan du genom din anställning göra skillnad på jobbet. Var med på vår resa där vi tar fram smarta och effektiva lösningar som hjälper sjukvården att rädda liv. 

Omsorg för livet – en del av vår värdegrund och det som inspirerar människorna i CSAM varje dag. Vår mångsidiga portfölj av mjukvarulösningar gör det möjligt för vårdgivare att få tillgång till relevant klinisk information vid patientens sida, så att de kan erbjuda den bästa tänkbara och kvalitativa vården.

CSAM har etablerat sig som en ledande nordisk nischaktör på den specialiserade e-hälsomarknaden, med en unik blandning av högklassig innovativ teknik och enastående mänskliga färdigheter. Vi har 12 kontor i sex länder med nästan 250 anställda.

Vår ledande produktportfölj innehåller innovativa nischlösningar inom hälso- och sjukvård, medicinsk bildbehandling, kvinnors och barns hälsa, akutsjukvårdvård, prehospital vård, medicinhantering och laboratorieinformationshanteringssystem.


ansvarsområde.

Din vardag
Vår navigeringslösning används av ambulanssjukvården och räddningstjänsten för att hitta fram till olycksplatsen i tid och för att få livsnödvändig information från larmcentralen. 
Ambulanssjukvården använder vårt journalsystem för att dokumentera patienter och hålla akutpersonalen uppdaterad på väg till sjukhuset. 

Produkterna ingår i en produktfamilj med möjlighet för statistik och integrationer med medicinsk utrustning och övriga system.

Just nu arbetar vi på nästa generation av vår lösning och behöver fler smarta personer som kan bidra till att driva produkten framåt. Idag söker vi utvecklare, men det finns goda karriärmöjligheter på arbetsplatsen. Kanske vill du bli lösningsarkitekt och ta fram lösningsförslag i våra kommande projekt? Kanske vill du bli projektledare eller teamledare?

Som utvecklare i utvecklingsteamet tar du ett stort eget ansvar. Du blir snabbt en nyckelperson som har goda chanser att påverka såväl den fortlöpande utvecklingen som såväl de långsiktiga målen för produkten. Det är för oss viktigt att du tar egna initiativ och har en god förmåga att ta projekt i mål.

Du arbetar främst med:
  • Utveckling av nya funktioner i befintliga system. Våra kunder är idésprutor som hela tiden kommer med önskemål och idéer som ska utvecklas i befintliga system.
  • Hålla befintliga system i framkant gällande utvecklingsplattformar, språk och medicinska standarder. Vi förnyar ständigt systemen och arbetar kontinuerligt med förbättringar, både från ett kundperspektiv, utvecklingsperspektiv, och för att underlätta för vår support.
  • Hjälpa vår support vid felsökning av utmanande frågeställningar och problem som kunder rapporterar in.


kvalifikationer.

Vem är du?
Vi söker dig som har passion för programmering och ständigt vill utveckla dina färdigheter, samt gärna delar med dig av dina kunskaper och idéer till hela teamet. Utöver din universitets-/högskoleexamen inom datavetenskap är du som person en teamplayer med en positiv inställning och can-do-mentalitet. Vidare är du är duktig på att hitta lösningar som du är bra på att förmedla i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi ser att du har minst 3-5 års erfarenhet av: 
  • Utveckling I Microsoft-stacken. Vi utvecklar backend i C# och använder Visual Studio och Visual Studio Code
  • Webbutveckling
Vi vill gärna att du har erfarenhet av minst ett modernt ramverk såsom Angular, React eller Vue.
Det är meriterande om du även har:
  • Erfarenhet av utveckling I Angular
  • Erfarenhet av SQL, helst T-SQL
  • Öga för mobila gränssnitt och design
  • Grundläggande kunskap om kodning i C/C++


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar CSAM med Randstad Technologies. Vi arbetar med löpande urval så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor rörande tjänsten besvaras av Pia Tegnér på [ Email address blocked ] , 0733-573607.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201364753